Dodaj do ulubionych

BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:49
mam kolczyki w uszach i mimo, ze przebite juz dawno goja sie tak sobie.
Zauwazylam ze z dziurek gdzie siedzi kolczyk czasem nieladnie ,,pachnie",
zapach nie jest przyjemny, myslalam ze to po wodzie utlenionej ale gdy
przetarlam spirytusem nastepnego dnia ten zapach i tak byl, wiec to nie przez
to. Kiedys zauwazylam ze i moja slina ma podobny zapach ale na szczescie bylo
to jednorazowe Wiecie co to moze byc? :/
Obserwuj wątek
    • arnick_a Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 09.03.05, 17:53
      W ślinie może być jad.
      Arni
    • Gość: dsfgfg Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 18:21
      A nie jesteś przypadkiem podziębiona?
    • hippophae Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 09.03.05, 18:56
      Nie wiem. Kiedyś założyłam podobny wątek ale nie dostałam odpowiedzi. Ja mam dawno zagojone dziurki ale jak je potrę palcami to też czuję niezbyt ładny zapach. Nie wiem czy to normalne, nic z tym nie robię a kolczyki noszę cały czas te same - typu kółeczka bo od sztyfcików zawsze zaczyna mi się paskudzić.
      • Gość: kinga Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:58
        Ja mam tak samo
        • Gość: kolczyk Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:19
          to moze to normalne? :/
        • arnick_a Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 10.03.05, 10:42
          A może źródłem zapachu nie jest nieszczęsne, okaleczone ucho?
          Arni
    • Gość: Iustitia Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 19:19
      Może po prostu jesteś uczulona na te kolczyki i ciągle tam masz ropny stan
      zapalny i ta ropna wydzielina tak brzydko pachnie. Spróbuj zmienić kolczyki ale
      przed tem ściągnij je i daj odpocząć uszom i pozól im się dobrze wygoić
      • Gość: Venus Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 09.03.05, 20:09
        dziurki swiezo przebite zaraz zarosna, dziurki dawno przebite tez pomalu sie
        zaciskaja.
        trzeba leczyc z kolczykami.
        Powinnyscie pojsc do lekarza a jesli to "za glupie' to chociaz przez lupe
        dobrze obejrzec to miejsce - moze faktycznie jest jakas infekcja ktorej nie
        widac zwlaszcza jak jest pod uchem.

dobrze jest stosowac masci z antybiotykiem, a w przypadku uczulenia na metal
        zmienic na inny.

Venus
        • ania_05 Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 09.03.05, 21:24
          spróbuj na noc na te sączące się dziurki posypać zasypkę alantan. działa gojąco
          i wysusza. dobra też na ,,syfki,,
          • arnick_a Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 10.03.05, 10:44
            i niemowlęcą pupę.
            Arni
            • Gość: kolczyk Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:58
              dzieki akurat mam ta zasypke, na syfki dziala tak o ale moze na ucho cos to da.
              Te kolczyki niby sa lecznicze (od kosmetyczki) moga powodowac uczulenia? :/
              DZIEKI
              • Gość: %%% Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 10.03.05, 11:12
                To chyba całkiem normalne. ;)
                pozdr.
              • rezurekcja Re: BRZYDKI ZAPACH Z UCHA !! :/ 10.03.05, 16:55

Gość portalu: kolczyk napisał(a):

> Te kolczyki niby sa lecznicze

a co to takeigo lecznice kolczyki? na czym polega ich lecznicze dzialanie?

> (od kosmetyczki) moga powodowac uczulenia? :/

uczulic sie mozna na wszystko. W IWLEu kolczykach jest nikiel, na ktory jest
                uczulonych wiele osob.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka