Dodaj do ulubionych

TESTOSTERON u mężczyzn

01.04.05, 13:57
wiatm
czy ktoś miał do czynienia z niskim poziomem testosteronu i leczenium tej
przypadłości. moj poziom jest w dolnej granicy i wiąże się z tym trochę
problemów np. praktycznie brak zarostu (30 lat), szybkie męczenie się, objawy
depresji itp.
czy ktoś może coś poradzić w tym temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: 217.153.84.* 01.04.05, 14:28
      Sproboj biosteron nie zaszkodzi a moze pomoze
    • Gość: feb Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:57
      udaj się do endokrynologa czyli specjalisty od gospodarki hormonalnej. jesli
      hormowy sa rzeczywiscie za niskie (a w twoim wieku na pewno nie powinno to byc
      minimum normy) to moze podejmie decyzje o uzupelnianiu niedoboru tabletkami lub
      zastrzykami. poprawi ci sie samopoczucie, libido itd
    • Gość: owlosiony Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:31
      a czy to mozliwe ze tez mam testostron na granicy dolnej normy ale jestem
      bujnie owlosiony?? ale mam slebe erekcjwe malego penisa i depresje i boje si
      ekobiet
      • Gość: Jola Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.tomaszow.mm.pl 01.04.05, 19:23
        Obu panow (owlosionego i nieowlosionego) odeslalabym do endokrynologa. Bez
        pewnych badan i dokladnego wywiadu trudno stwierdzic co wam moze byc- idzcie do
        lekarza!
        Pozdrawiam!
        • Gość: dyzio Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.localnet.lan / 80.51.241.* 01.04.05, 22:06
          Powinieneś się wybrać do endokrynologa ja też mam niski poziom testosteronu od
          trzech lat .Powodem teko był guz przysadki który został usunięty i od tej pory
          mam problemy z chormonami
    • Gość: jhhj Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 02:12
      jh
    • Gość: yu Re: TESTOSTERON u mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:58
      yu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka