Dodaj do ulubionych

Co wasze ciała mówią, gdy śpicie

05.04.05, 14:56
rany, jakie to prawdziwe....
Obserwuj wątek
    • Gość: śpiący Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: 195.136.120.* 13.04.05, 15:06
      No a co jeśli te wszystkie pozycje (poza ostatnią) się pojawiają w czasie
      jednej nocy i to zawsze.
    • Gość: rycerz Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.state.gov 13.04.05, 17:36
      najlepiej spi sie jak rycerz, z mieczem w poch.... :-)
    • berys Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 13.04.05, 23:44
      Cos niesamowitego ,jakie to prawdziwe.Zgadza sie w naszym przypadku:)Dzięki
    • Gość: Ubunga Chlop spi, a mu rosnie pod pierzyna! IP: 152.75.124.* 14.04.05, 04:44
    • Gość: Ubunga Ciala jak spia,to nie mowia tylko psuja powietrze! IP: 152.75.124.* 14.04.05, 04:46
    • Gość: Rey Mont Baba spi a chlop ja maca! IP: 152.75.124.* 14.04.05, 04:51
      • Gość: berserker Re: Baba spi a chlop ja maca! IP: *.pineca.unipd.it / *.pineca.unipd.it 14.04.05, 12:01
        Rany, skad sie takie pojeby jak ty(zauwaz, ze pisze ty z malej litery)biora?
    • Gość: Emeryt Rydzk spi a forsa mu leci! IP: 152.75.124.* 14.04.05, 04:58
    • Gość: Sv Plagiat?? IP: 82.160.112.* 14.04.05, 09:42
      Ciekawe tylko czy GW/Poradnik domowy zaplacili prawdziwym autorom tego tekstu/zdjęć/pomysłu - pamietam, że te, lub bardzo podobne zdjęcia krażyły jako mailowe łańcuszki jakieś 3-4 lata temu i były, jak mi się wydaje, skanami z jakiegoś zachodniego czasopisma.
    • casabon Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 14.04.05, 10:43
      równie dobrze wnikliwa analiza mogła by wyglądać tak:
      on- nie znosi surowej pietruszki, za to uwielbia golonkę z piwem
      ona- lubi katarzynę grocholę, kwiaty, nie znosi jego skarpet porozrzucanych po
      pokoju
      • Gość: Monika Przechodzilismy to! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.04.05, 10:55
        Pozycja miodowego m-ca, wtulenie, potem lyzeczka przez kilka lat po slubie,
        pupcie razem, a teraz - juz tylko obok siebie. Dzielimy wspolnie duze lozko.
        Tak - oto efekt 16 lat malzenstwa.
        • Gość: A+P 7 i pół roku razem i ZAWSZE pozycja miodowego mies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:38
          Tak jest najwygodniej
    • plif Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 14.04.05, 17:23
      hm a co sadzic jezeli spie we wszystkich pozycjach????????? w zaleznosci od
      dnia ????
    • Gość: monia Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.man.busko.pl 14.04.05, 21:05
      a co zrobic jak nie ma takiej pozycji w jakiej my śpimy
      • casabon Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 15.04.05, 12:17
        monia! najprawdopodobniej jesteś psychopatką nie mieszczącą się w
        kryteriach "psychozabawy", powinnaś udać się natychmiast do najbliższego
        psychiatry i powiedzieć mu, że śpisz inaczej aniżeli pogląduje to "poradnik
        domowy". Po dwuletnim okresie ostrego leczenia farmakologicznego i terapiach
        grupowych, z pewnością będziesz mogła spać jak zamieszczono na pow.
        zdjęciach...;)
    • Gość: x NOi gdzie ten artykul??? IP: *.workservice.local / 62.233.177.* 15.04.05, 18:01
    • Gość: Lord Angus Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:56
      hmm... jakby to powiedzieć:P dla mnie w wiekszości to, co tu jest napisane, to
      czysta bzdura :] no to, co zgadza sie z rzeczywistością jest - przynajmniej dla
      mnie - rzeczą oczywistą i opisanie jej nie jest jakims wielkim odkryciem :] no
      ale ogólnie ok :]
      • Gość: Chich Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 01:52
        A my z moją pijawką śpimy w pozycjach całkowicie innych od tych tutaj....Obłęd
        z rozkoszy prawie co noc i to od czterech lat:)
    • zewszad_i_znikad Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 10.05.05, 16:48
      A gdzie analogiczny test dla śpiących samotnie? Nie żeby mi zależało na
      psychozabawie, ale można się poczuć wykluczonym.
    • Gość: Jackie Para na zdj. wyglada jak Janiak z Malinowska ;-) IP: *.32.98-84.rev.gaoland.net 12.05.05, 09:36
      Szczegolnie na zdjeciu C...;-)))))
    • Gość: ananke Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:59
      ehm... a ja i moj slubny mamy oddzielne koldry bo kazde z nas lubi sie
      zawijac "po dach"... coz to o nas mowi?
    • Gość: kler Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: 62.148.85.* 14.05.05, 00:10
      przecież ten artykuł już dawno można było przeczytać to powtórka z rozrywki!
    • Gość: pssycholog:) Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:42
      A-partner bardzo szanuje swoja partnerke, oboje chcecie nwet podczas snu być
      blisko siebie
      B-partner nawet podczas snu jest schronieniem i podpora dla kobiety, ona czuje
      sie dobrze i bezpiecznie z nim nawet podczas snu
      C-jesteście do siebie podobni jednak podczas snu nie macie ochoty na bliski
      kontakt ze soba
      D-mezczyzna odpowiedzialny za swoja partnerke, ona czuje sie przy nim bardzo
      dobrze i bezpiecznie
      E-coś was łaczy a zarazem dzieli
      F-on pewny siebie ona skromna i mało pewna siebie. partner podczas snu moze
      uwidatniac swoje prawdziwe cech charakteru,egoista
    • agnieszka_ka Re: Co wasze ciała mówią, gdy śpicie 02.07.05, 09:01
      Moejgo przypadku tutaj nie ma. U mnie jest tak jak na zdjeciu A tylko ze to ja
      obejmuje mojego mezczyzne. WSZYSCY teraz chorem powiecie ze w takim razie moj
      zwiazek jest do kitu, albo jeszcze powymyslacie teorie typu "on mnie nie chroni"
      albo "on czuje sie jak dziecko", czy cos w tym stylu.
      Zaskocze was, takich udanych zwiazkow jak moj to jest na swiecie niewiele, a moj
      mezczyzna jest bardzo wrazliwy na dotyk w plecy, "romantycznieje" od tego :)) i
      dlatego uwielbia jak go w ten sposob przytulam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka