Gość: Iga IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 09.04.05, 15:57 od pewnego czasu zauważyłam że odczuwam mdłosci połaczone z kołataniem serca, szczególnie po jedzeniu.moze ktos miał podobne objawy? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio121 Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 16:04 najprawdopodobniej masz nerwice, ale nic nie zaszkodzi zrobić badania, w momencie gdy dostajesz kołatania, ciśnienie ci skacze do góry i pojawiają się mdłości, typowy objaw nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 16:06 spada ci ciśnienie po posiłku, serducho chce ,,nadrobić,, i dlatego szybciej bije, jedz czesciej i w małych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 09.04.05, 16:12 Dzięki za odpowiedz trzeba pójsc do lekarza, z ta nerwica moze byc prawda chodz jestem oazą spokojnosci na zewnatrz i wszystko dusze w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: mdłosci i kołatanie serca 09.04.05, 16:19 wszystko dusze w sobie. no własnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 09.04.05, 16:26 Tak sie stało ze jestem osoba samotną, i nie mam z kim sie dzielic swymi problemami a ich nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: mdłosci i kołatanie serca 09.04.05, 16:26 Wyglada na "dumping syndrome" - jak sie ten stan rzeczy zwie po Polsku nie pomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnemona Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.05, 17:14 Miałam dokładnie tak samo.Dopiero,gdy pojawiły się napady paniki,to wzięłam się za leczenie.Tak często objawiają się początki nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.04.05, 22:03 Jeśli Ci to pomoże - na mnie się powściekaj. :-) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też tak miałam Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 10:02 czy możesz napisać jak się leczyłaś?ja jestem po leczeniu,ale ciągle się boję,że to wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
mania333 Re: mdłosci i kołatanie serca 10.04.05, 10:42 jak leczyłaś? prywatnie czy państwowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 12:56 jejjuuu no to nie zaciekawie bierz sie szybciutko do lekarza !!! to typisz Nerwica !! o ile sie nie porobi z tego cos wiekszego!!! pozdrawiam, buziaki, MILEOG DNIA, i jutro z rana DO LEKARZA !!!! porobic badania itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: mdłosci i kołatanie serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:31 Mdłości , kołatanie serca i dużo, dużo innych możliwych objawów ubocznych miałam kiedy zaczęłam łykać tabletki antykoncepcyjne. Właściwie to miałam wszystkie wymienione w ulotce plus wiele innych /chyba mogłabym testować leki :)/ Odstawiłam i wszystko minęło jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś