penelopee 29.04.05, 08:46 Witam, czy miał ktos moze operację na przegrode nosowa w warszawie? Gdzie się to robi, ile to kosztuje? Bede wdzieczna o kazda podpowiedz. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes6665 Re: przegroda nosowa 24.05.05, 14:26 witam-nie wiem,czy twoje pytanie jest nadal aktualne,ale przegrodę nosową można zrobić w klinice Enel Med-na ul. gilarskiej w warszawie. sama czekałam 2 lata w szpitalu państwowym na "termin". jak się dowiedziałam, że NFZ podpisał umowę z Enel med na wykonywanie m.in zabiegów laryngologicznych.zdecydowałam się. w chwili obecnej nic to nie kosztuje. tzn.wizyta u laryngologa + ewentualne badania -musisz płacic. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
penelopee Re: przegroda nosowa 29.04.05, 11:16 Jesli nikt nie wie, gdzie przeprowadza się taki zabieg, proszę chocby o dobrego laryngologa...?w warszawie Pozdrawiam i powaznie prosze o pomoc Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
katka76 Re: przegroda nosowa 29.04.05, 12:58 Poszukaj na Forum, było juz kilka wątków na ten temat. Ja wiem, że robia na Stepińskiej i w Szpitalu jednodniowym IBIS na Kaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: przegroda nosowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:30 wczoraj wróciłam ze szpitala :) Przegrodę operował mi dr. Prus w szpitalu bielanskim. Złego słowa nie powiem! Lekarz miły i zna się na rzeczy ;) Trzymaj się! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: przegroda nosowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:31 ...zappomniałam dodać, że nic nie płaciłam - zabieg wykonano mi ramach ubezpieczenia, ale .....czekałam na niego pół roku!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renatkaa_19 Re: przegroda nosowa 22.02.14, 16:33 Cześć chciałam się zapytać czy po operacji tej przegrody nosa opatrunki które były wyjmowane po zabiegu były bardzo bolesne??? mam mieć zabieg i bardzo się boje. dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
mark230 Re: przegroda nosowa 23.02.14, 16:26 Miałem operację przegrody nosowej na Kaczej na początku br. - jak dotychczas jestem b. zadowolony - ps. z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś