Gość: szuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 05:32 Potrzebuje pomocy! Kto w Warszawie dobrze robi operacje żylaków. Podajcie nazwiska lekarzy i miejsca gdzie przyjmują. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:59 Ja znam bardzo dobrego lekarza ale przyjmuje prywatnie i zabiegi rowniez wykonuje prywatnie w swojej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 10:40 podaj moze jakies blizsze namiary, bo nie bardzo rozumiem co to znaczy prywatnie. Prywatnie w swoim gabinecie czy mieszkaniu. A narzedzia moze strylizuje w kuchni. Przeciez do tego typu zabiegów potrzebna jest chyba sala operacyjna z zapleczem i odpowiednia asysta operacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:55 Napisalam prywatnie co mialo oznaczac,ze nie pracuje w zadnym szpitalu tylko jak napisalam wczesniej ma wlasna klinike,w ktorej trzeba slono zaplacic za zabieg czy operacje.Jak bys dokladniej czytal-a to bys nie pisal zbednych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 14:55 przeciez nie pisałem zadnych zbednych komentarzy. jesli tak to odenbrałas to bardzo przepraszam. Mi chodzilo tylko o jakies blizsze informacje. Adres kliniki, ewentualna cena zabiegu. Rozumiem oczywiscie ze takie zabiegi moga byc wykonywane poza zakładami publicznymi, ale wiem tez ze w tej dziedzinie medyvcyny funkcjonuja takze pseudo lekarze którzy aby obnizyc koszty własne skłonni sa wykonywac takie zabiegi nawet w duzym pokoju czynszowego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:43 Nie slyszalam o takich lekarzach i dlatego tak odebralam Twoj komentarz.Szczerze mowiac nie chcialabym podawac danych lekarza na forum a jezeli ktos jest takim lekarzem zainteresowany to chetnie podam namiary-prosze podac adres gdzie mam je wyslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:47 Czy Twoje wiadomości dotyczą tylko lekarzy z Warszawy ??. Szukam sprawdzonego chirurga w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:49 Znam tylko jednego ,dobrego chirurga zajmujacego sie choroba naczyn ale tylko z Warszawy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:55 Trudno , muszę szukać dalej. Dziękuje za odpowiedź i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 18:21 poszukuje takiego lekarza dla bliskiej osoby z rodziny. Jesli wolisz wysłanie takiej informacji meilem to bede bardzo zobowiązany. Wlasnie warszawa mnie interesuje. POdaje adres: jak44@poczta.onet.pl z góry serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:04 Dziękuję za chęci, ale nie bardzo rozumiem, co złego w ujawnianiu danych dobrego lekarza? Dlaczego tylko chcesz mailem mi przesłać? I zobacz wtedy rzeczywiście pojawiły sę komemntarze dopatrujace sie jakiegos "lewego" biznesu tego lekarza, że moze w kuchni itp. Dlatego prosze o podanie jaki to lekarz i gdzie przyjmuję. Naprawde bardzo mi na tym zalezy. Ufam tylko poleceniom pacjentów. Tylko jeszcze jedno - rezczywiście chcę namiarów do lekarza, który przyjmuje legalnie, w dobrym miejscu, gdzie brana jest odpowiedzailność za zabieg i opiekę nad pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:05 Kingo, proszę nie znikaj, podaj jakiemu lekarzowi można zaufać w kwestii operaji żylaków. Proszę, bardzo mi na tym zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:24 Przepraszam,ze tak pozno ale juz pisze-dr.Zoltowski-przyjmuje w Aninie ul.Lucerny a tel.815-47-32 i kom.607559300.Jest to naprawde bardzo dobry lekarz,dostalam namiary od osoby,ktorej grozila amputacja nog .Dzieki Niemu wcale nie doszlo do tego.Operacje na zylaki mial robiona moj ojciec i tez sobie chwali.Ma opinie lekarza,ktory z niemozliwego robi cuda.Polecam z czystym sumieniem i zycze duzo zdrowia.Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:10 Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś