bacha67 14.09.05, 11:59 Mam nadżerkę od około 14 lat, panicznie boję się jej usunięcia. Mam też stan zapalny. Cytologia grup II. Czy taki zabieg usunięcia boli? Jaki jest jego koszt? Nie mogę przełamać strachu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niziel Re: Nadżerka.... 14.09.05, 13:02 ja miałam zamrażaną. w trakcie zabiegu trwającego kilka minut ma miaąłm dziwne uczucie napompowania. Po zabiegu bolałao do końca dnia (taki przytępiony ból) i przez 3 tygodnie ciekła ze mnie woda :(. Robiłam w LIMIE z 3 lata temu koszt, o ile mnie pamięć nie myli 300 pln (ale miałam ileśtam % zniżki) Odpowiedz Link Zgłoś
eewa2005 Broń Cie- Panie Boże- "leczyc" nadżerkę!!! 14.09.05, 13:41 Cytologia jest OK i nie daj sie naciągnąc na LECZENIE NADŻERKI! Zajrzyj tutaj, proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=28932300&v=2&s=0 Natomiast musisz LECZYC STAN ZAPALNY, skoro u Ciebie to stwierdzono. Ale nie nadżerkę!!!! Zapamietaj sobie na całe życie, że zabiegi konieczne (dla utrzymania czy ratowania zdrowia i zycia) sa finansowane z Narodowego Funduszu Zdrowia. Jesli ktos Ci każe za cos płacić (np. przy "leczeniu" nadżerki), to uciekaj gdzie pieprz rosnie, bo to mocno naciagane!!! A te 300 PLN mozna przeznaczyć na pozyteczniejsze sprawy, niż nabijanie portfela niedouczonemu lekarzowi. PS Leczenie zapalenia może byc długotrwałe, ale państwowo nic nie kosztuje (oprócz leków z apteki). Trzymaj sie i nie panikuj. Nadżerka to normalna sprawa. Pilnuj tylko cytologii.Dwójka jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha67 Re: Broń Cie- Panie Boże- "leczyc" nadżerkę!!! 14.09.05, 14:09 Bardzo dziękuję za poradę! Odpowiedz Link Zgłoś