grin83 18.09.05, 14:04 Gdzie najlepiej usunąć pieprza w Krakowie na kasę chorych. Prosze o adresy,nazwiska... A które miejsca/osoby omijać z daleka?Z góry dziękuję za odzew :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delta77 Re: USUWANIE PIEPRZYKA - KRAKÓW!!! 18.09.05, 21:27 Ja wycinalam pieprzyka w szpitalu Rydygiera w 2001. Teraz mam ponownie do nich termin na dermatoskopie. pozdrawiam P.S. troche dlugie terminy do poradni przyszpitalnej, bo raczej od niej trzeba zaczac, zeby miec skierowanie na zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: USUWANIE PIEPRZYKA - KRAKÓW!!! 19.09.05, 09:25 Medicina, Rogozińskiego 12. Trzeba iść ze skierowaniem od lekarza pierwszego kontaktu, mnie umówiono na termin za 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
grin83 Re: USUWANIE PIEPRZYKA - KRAKÓW!!! 19.09.05, 15:02 a są to miejsca godne polecenia? Potzrebuję fachowego podejścia do sprawy. Jak wyglądają blizny? Długo utrzymuje się ból? Bo miałam kiedyś usuwane znamię na ręce i mi wycięli, ok 1 cm skóry brakowało i okropnie bolało po zszyciu (ciągnęło). Wtedy miałam zabieg w szpitalu w Prokocimiu,niestety człoweik z zcasem nie ejst już dzieckiem a szkoda,bo jetem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: USUWANIE PIEPRZYKA - KRAKÓW!!! 19.09.05, 16:22 > a są to miejsca godne polecenia? Gdybym odradzała, to chyba bym napisała wprost, nie? >Potzrebuję fachowego podejścia do sprawy. To znaczy? To nie zabieg wymagający jakichś szczególnych celebracji, 15 minut i po sprawie. >Jak wyglądają blizny? Cienka kreska, o ton bardziej czerwona od tła. >Długo utrzymuje się ból? Przecież to prawie nie boli. Tzn. człowiek czuje się odrobinę nieswojo jak kończy działać znieczulenie. A największym problemem jest jak się umyć nie mocząc tego miejsca. > Bo miałam kiedyś usuwane znamię na > ręce i mi wycięli, ok 1 cm skóry brakowało i okropnie bolało po zszyciu > (ciągnęło). Wszystko zależy od rozmiarów cięcia i właściwości osobniczych. Odpowiedz Link Zgłoś