marekdopke 28.09.05, 14:14 czy stosowanie kreatyny jest bezpieczne i nie uzależnia ? chcę troszkę zwiększyć mięsnie (szczególnie "piwny" brzuch) i poprawić sylwetkę . jestem raczej zdrowym 30-latkiem z nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx69 Re: kreatyna ??? 01.10.05, 22:06 Kreatyna to jedyny suplement, którego działanie zostało potwierdzone przez badania naukowe. Więc możesz ją spokojnie przyjmować tylko zgodnie z zalecaniami zawartymi na opakowaniu i zero coli po wypala kretyne. A tak w ogóle to z takimi pytaniami to najlepiej tu kieruj: www.sfrd.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kraternik100 Re: kreatyna ??? 02.10.05, 10:45 A gdzie dostać taką Kreatynę?Czy dostępna jest w aptekach? A czy wogóle można zwiększyć masę miesni po 30 roku życia.? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx69 Re: kreatyna ??? 02.10.05, 14:54 W aptece chyba też jest( nawet wiekszość sterydów mozna kupić właśnie w aptece) ale najlepiej kupić ją w sklepie z odżywkami dla sportowców. Czytałem, że mase mieśniową można budować do 40 roku zycia, więc masz jeszcze 10 lat aby poprawić swoją sylwetke:) ale do tego kreatyna nie jest najlepsza, lepiej kup sobie Gainera( spytaj się o to w sklepie z odżywkami). Odpowiedz Link Zgłoś