Dodaj do ulubionych

Przytyc...JAK????

11.10.05, 20:36
taki wlasnie mam proble...mam 19 lat i waze nicale 60kg...W jaki sposob moge przytyc...? to nie jest tak ze malo jem czy cos...jem normalnie...czasem sam sie dziwie ze moge tyle zmiescic :) a wogole nie tyje, ostatnio nawtet schudlem 2 kg. Co moge zrobic zeby tak nie bylo? Wszedzie slysze o sposobach na schudniecie ale nigdy jak przytyc:/ czy jest jakas dieta, a moze dieta i cwiczenia? Chce zaczac biegac wieczorami...ale szczerze mowiac tez nie wiem jak zaczac..:) Z gory dziekuje za pomoc...
Obserwuj wątek
    • monelka Re: Przytyc...JAK???? 13.10.05, 11:11
      ja mam dokladnie taki sam problem jak ty!! Myslalam nawet ze jak urodze dziecko
      to przytuje .... jestem jeszcze chudsza jak bylam:( i kompletnie nie wiem co
      mam zrobic by przytyc... jak ktos wie to prosze o porade z gory wielkie dzieki
      • julka202 Re: Przytyc...JAK???? 14.10.05, 13:50
        Cześć Monelko! Mamy ten sam problem. Zawsze byłam chuda. Jak byłam w ciąży,
        czułam się jak w raju. Miałam nadzieję, że trochę tłuszczyku po ciąży mi
        zostanie, ale nic z tego. Przy wzroście 172 cm ważę 49 kg. Próbowałam już
        wszystkiego, nawet medycyny chińskiej i nic. Nie mogę nić kupić do ubrania, bo
        wszystko takie kuse i wygląda na mnie jak na wieszaku. Ale na pewno znasz ten
        problem. Dlatego, proszę, gdybyś znalazła jakiś sposób na nasz problem, napisz.
        Będę wdzięczna. Pozdrawiam!
        • anita_bm Re: Przytyc...JAK???? 15.10.05, 00:49
          Witam!

Do 25 roku życia byłam chuda. Przy wzroscie 167 ważyłam 48kg, w porywach 49.
          Pewnego jednak razu trafiłam na przepyszne słodkie maślane bułki:)... I od nich
          przytyłam. Aktualnie moja waga to 56kg a było już (przed ciążą) 61kg. Wydaje mi
          się, że trzeba po prostu trafić na coś, od czego się przytuje. Wcześniej nigdy
          nie udało mi się przekroczyć 50kg, pomimo tego, że objadałam się słodyczami
          (nie po to, by przytyć, dodam). Nigdy jednak mój organizm nie zareagował tak,
          jak na te bułki. Ogromnie się z tego cieszę, bo przez lata to był mój kompleks.

Pozdrawiam!
        • monelka Re: Przytyc...JAK???? 24.10.05, 17:12
          heja ja czekam na diete od lekarza jak cos bede wiedziala wiecej to napisze
          pozdrawiam
    • artur.kalinski Re: Przytyc...JAK???? 24.10.05, 12:26
      O tym jak przytyć było juz na tym forum sporo. Oto kwintesencja tego tematu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=28605653&v=2&s=0
    • cioccolato_bianco Re: Przytyc...JAK???? 08.11.05, 15:05
      • Makarony (gotowane na półtwardo), ryż brązowy (naturalny),
      • Pieczywo ciemne z pełnego przemiału, razowe, pumpernikiel,
      • Muesli, płatki, orzechy, rodzynki, słonecznik, pestki dyni, bakalie
      • Suszone owoce (morele, banany, papaja, jabłka, śliwki, figi, daktyle),
      • Owoce: ananas, banany, grejfruty, awokado, truskawki,
      • Gęste soki owocowe i warzywne, nektary,
      • Napoje mleczne: kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne,
      • Napój z melisy
      • Warzywa: groszek, kukurydza (unikać z puszek), ziemniaki, groch, fasola,
      marchew, kabaczki, oliwki, wszystkie pozostałe warzywa strączkowe,
      • Krakersy,
      • Miód,
      • Ryby morskie,
      • Oliwa z oliwek,
      • Drób, wołowina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka