nikka10 04.11.05, 17:11 Czy ktoś z Was bierze suplementy firmy Vision? Co o nich sądzicie, czy warte są swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1956 Re: Suplementy firmy Vision 04.11.05, 17:54 Nie używałem tych preparatów.Korzystam z innego jednak uważam,że każdy naturalny suplement jest lepszym rozwiązaniem od czekania na chorobę spowodowaną brakiem w organizmie jakiegoś skłanika odżywczego. Wracając do Vision. Jak sama nazwa wskazuje jest to francuska firma z wizją lepszej przyszłości. Sprowadza swoje zioła przede wszystkim z czystej ekologicznie Islandii. To wszystko co wiem na jej temat.Jeżeli chcesz pogadać na temat suplementów jako takich to może na forum Medycyna naturalna albo pisz na moją skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
tatakazik Re: Suplementy firmy Vision 04.11.05, 20:19 Mnie się wydaje, że są różne firmy oferujące podobne w ofercie produkty. Szukaj i porównaj inne preparaty z tej serii. Są różne w cenie, w składzie, w zawartości itp. Mają podobne działanie, do Ciebie należy decyzja, który z nich wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Suplementy firmy Vision 04.11.05, 21:53 są gó.. warte i bez atestu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Suplementy firmy Vision 04.11.05, 22:30 moja znajoma brała te preparaty od 5 lat... teoretycznie mająchronić przed nowotworem... ma raka piersi nieoperacyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś