kapcio2 06.01.06, 20:11 Mam taki problem z językiem, że w wielu miejscach są "płytkie dziury". Wygląda na popękany i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Może wiecie co to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: Język 06.01.06, 20:15 pewnie tzw jezyk pofaldowany i najprawdopodobniej taka twoja uroda pamietaj tylko ze musisz dbac szczegolnie o higiene jezyka zeby nie dostac zadnego zapalenia poniewaz resztki pokarmowe lubia sie odkladac w zaklebieniach i tam sa pozywka dla bakterii. Odpowiedz Link Zgłoś
kapcio2 Re: Język 06.01.06, 20:26 Z tego co wiem język pofałdowany to wada wrodzona, i występuje wśród dzieci upośledzonych(w jakimś stopniu). A ja te "dziury" na języku mam od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Język 08.01.06, 00:19 Wybierz się do jakiegoś lekarza czy uzdrawiacza ze wschodu. Oni potrafią z języka, z pulsu, z twarzy, z paznokci, i Bóg wie z czego jeszcze postawić PRAWIDŁOWA diagnozę. Może też zaproponują Ci jakąś naturalną kurację. To juz jednak sprawa druga. Ich diagnozę możesz (i chyba warto) potwierdzić sobie potem np badaniami laboratoryjnymi. Ale juz będziesz wiedział - jakimi. Życzę zdrowia, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś