weronikaxy 07.02.06, 16:00 czesć, ostatnio nielamże przy machaniu reka strzelają mi stawy. Slyszalam ze to można leczyć.toś może mi powiedzieć jak i do jakiego lekarza powinnam pojsć? Pozdrawiam weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzehuu Re: strzelanie w stawach 07.02.06, 16:18 Wydaje mi się że do chirurga. A strzelanie jest cały czas przy machazniu czy tylko kilka razy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lesnajagoda Re: strzelanie w stawach 07.02.06, 19:37 Samo strzelanie w stawach nie jest groźne dopuki ten staw nie jest bolesny. Jednakna lepiej żeby stawy strzelały jak najmniej. Aby to skonsultować należy udać się do ortopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
honeygirl Re: strzelanie w stawach 09.02.06, 02:32 witam mam ten sam problem - strzelaja mi przy poruszaniu palce u nog, kolana i kregoslup (szczegolnie czesc szyjna) bylam u lekarza i stwierdzil ze to choroba zwyrodnieniowa stawow i zalecil zazywanie glukozaminy - jest ona generalnie pomocna w chorobach zwiazanych ze stawami i urazach. Odpowiedz Link Zgłoś
oktisek Re: strzelanie w stawach 09.02.06, 11:06 weronikaxy napisała: > czesć, ostatnio nielamże przy machaniu reka strzelają mi stawy. Slyszalam ze to można leczyć.toś może mi powiedzieć jak i do jakiego lekarza powinnam pojsć? Pozdrawiam weronika< przejżyj ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=36238861&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
oktisek Re: strzelanie w stawach 09.02.06, 11:10 oktisek napisał: przejżyj .. sorki miało byc przejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś