nnike 01.03.06, 16:33 Czy jest ktoś, kogo wyleczył z alergii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Biorezonans 01.03.06, 18:03 nnike napisała: > Czy jest ktoś, kogo wyleczył z alergii? Polecam: www.kulty.info/zagadnienia/biorezonans.php S. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Biorezonans 01.03.06, 20:23 Dzięki za namiary :) Ale prawda zwykle leży pośrodku i chciałabym by odezwał się ktoś, kto leczył alergię tą metodą. Profesor, który napisał teoretyczny artykuł na pewno z niej nie korzystał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: Biorezonans 02.03.06, 17:35 snajper55 napisał: > nnike napisała: > > > Czy jest ktoś, kogo wyleczył z alergii? > > Polecam: > www.kulty.info/zagadnienia/biorezonans.php > > . Gdyby działało jak podają wynalazcy to już by dostali Nobla. Zapewne to co wychwytują elektrody i "obrabia" urządzenie nie jest istotnym zakresem promieniowania. Gdzieś dzwonią tylko nie wiadomo w jakim kościele - tyle o BJCOMie. Ale to co pisze szacowny profesor - przekonany zapewne tylko o skuteczności terapi farmakologicznej - też jest nieprawdą bo IMR /w diagnostyce/ też działa wykorzystując rezonans - odpowiedz komórki w postaci fali elektromagnetycznej następnie obrabianej komputerowo. Najprostsze z możliwych leczenie to działając wiązką podczerwieni z jakiegoś urządzenia/lampy/ gorący okład - właśnie rezonans powoduje że atomy "ustroju ludzkiego" przyjmują energię /rozgrzewają się/ przywracając w chorych komórkach prawidlowy proces oksydacji. W tym procesie przeskok elektronu emituje falę możliwą do zarejestrowania przez IMR. Snajper podsunął nam stary artykuł, teraz być może profesor inaczej by opisał działanie/niedziałanie biorezonansu. W oparciu o moje doświadczenia z autostymulacją celowaną przyjmując określenia profesora : "działając falami harmonijnymi" stwierdzam że nie ma możliwości wyleczyć zaawansowanej alergii. Stany początkowe/łagodne można wyleczyć na zasadzie - wzmocnić organizm to sobie sam poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Biorezonans 02.03.06, 14:02 Ja znam sporo takich, którzy próbowali ta metodą leczyć siebie i/lub swoje dzieci, a tylko utopili kasę. Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Biorezonans 02.03.06, 14:29 mary_ann napisała: > Ja znam sporo takich, którzy próbowali ta metodą leczyć siebie i/lub swoje > dzieci, a tylko utopili kasę. Daruj sobie. Ja-frajerka zaliczam sie do nich :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bellidis Re: Biorezonans 02.03.06, 19:30 ale biorezonans (ten wykonywany na aparatach MORA) jest uznany przez Światową Organizację Zdrowia. co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Biorezonans 02.03.06, 20:16 bellidis napisała: > ale biorezonans (ten wykonywany na aparatach MORA) jest uznany przez Światową > Organizację Zdrowia. co to oznacza? A skąd masz taką wiadomość ??? Z reklamówek biorezonansu ? ;))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
bellidis Re: Biorezonans 02.03.06, 20:20 no właśnie, gdzie to można sprawdzić? czy jest u nas w kraju jakaś "macka" WHO? gdzie ich szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Biorezonans 02.03.06, 20:23 bellidis napisała: > no właśnie, gdzie to można sprawdzić? czy jest u nas w kraju jakaś "macka" > WHO? gdzie ich szukać? Jest macka. :) "Centrum Dokumentacji Światowej Organizacji Zdrowia Centrum gromadzi i oferuje publikacje i analizy dotyczące różnych zagadnień medycznych, statystyki z zakresu sytuacji zdrowotnej i zapadalności na różnego rodzaju choroby wśród obywateli większości krajów, Światowe Raporty Zdrowia publikowane corocznie przez WHO, a także innego rodzaju zbiorcze opracowania. " Centrum Dokumentacji WHO jest czynne: pon - pt 8.00 do 20.00 sobota 8.00 do 14.30 Warszawa, ul. Chocimska 22 www.who.un.org.pl/index.php S. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Biorezonans 03.03.06, 01:20 Dziękuję, Snajper :) Wysłałam do nich zapytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka24 Re: Biorezonans 16.03.06, 19:46 Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi - czy badania wykonywane aparatem Mora są miarodajne? Odpowiedz Link Zgłoś