honskoda 23.03.06, 19:41 na bardzo niski poziom potasu lekarz przepisał mi Aspargin twierdzac ze lek mimo ten jest najbardziej skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niinon Re: brak potasu 23.03.06, 19:47 dobrym źródłem potasu są... ziemniaki. smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: brak potasu 23.03.06, 20:10 niinon napisała: > dobrym źródłem potasu są... ziemniaki. smacznego! Najlepiej frytki, bo podczas gotowania potas przechodzi do wody. Tak, wiem, że tłuste... Jeszcze kakao, czekolada twarda. Tak, wiem, że tuczy... Poza tym orzechy ziemne, migdały, pietruszka, boćwina, rodzynki. to już zdrowsze. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
honskoda Re: brak potasu 23.03.06, 20:05 ale ja nie jem ziemniaków. bo nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
helena_50 Re: brak potasu 23.03.06, 20:18 bierze się dwa gotowane w łupinach ziemniaki obiera dodaje jednego banana uciera z łyzeczką oliwy i zjada. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: brak potasu 23.03.06, 23:17 helena_50 napisała: > bierze się dwa gotowane w łupinach ziemniaki obiera dodaje jednego banana > uciera z łyzeczką oliwy i zjada. Można też usmażyć placki ziemniaczane. Potem można jeść na słodko z cukrem lub na ostro z mięsem (placek zbójnicki). S. Odpowiedz Link Zgłoś
enoch1 Re: brak potasu 23.03.06, 21:26 Najlepszy produkt z potasem jaki znam to Restorate. Są tam przy okazji inne schelatowane minerały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: brak potasu 23.03.06, 23:18 enoch1 napisał: > Najlepszy produkt z potasem jaki znam to Restorate. Są tam przy okazji inne > schelatowane minerały. Pozdrawiam Ale co naturalne, to naturalne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
khinigika Re: brak potasu 24.03.06, 10:11 Zapisal ci Aspargin - ok. Stwierdzil, ze jest skuteczny - bo jest. Ale czego ty wlasciwie oczekujesz od forumowiczow, bo nie rozumiem sensu wypowiedzi? Rady czy to brac, potwierdzenia, ze jest skuteczny, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
serwis13 Bdury asparginem dużego deficytu K nie uzupełnisz 24.03.06, 16:42 ani warzywami tyko kalipozem -Jeśli masz skurcze mięśni nóg Odpowiedz Link Zgłoś