Dodaj do ulubionych

niski cukier

08.08.06, 20:22
przez dluzszy czas zle sie czuje,miewam takie momenty ze kreci mi sie w glowie , przyspieszony puls, drzenie rak,zauwazylem klopoty z pamiecia i koncentracja,w zeszlym tygodniu zbadalem sobie poziom cukru u mojej dziewczyny i wyszlo mi 54 mg/dl po jedzeniu :( wystraszylem sie, nastepnego dnia bylem w mojej przychodni i mialem nadczo 60, lekarka zlecila mi zrobienie badania krzywej cukrzycowej dzis nadczo mialem 65, pozniej 2 godziny po sniadaniu mialem tylko 60,jeszcze zostaly mi 2 dni badan, jak myslicie czy tak niski poziom cukru moze znaczyc o cukrzycy czy poprostu zla dieta bo jem posilki bogate w weglowodany glownie wysokoglikemiczne ktore powoduja szybki spadek cukru,ale nasuwa sie jedna mysl czy u zdrowego czlowieka zla dieta moze powodowac takie spadki cukru, czy to juz poczatki cukrzycy :( ???
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: niski cukier 08.08.06, 20:44
      ale to już było...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=44355442&v=2&s=0
      • mruczus11 Re: niski cukier 08.08.06, 21:38
        bylo ale wtedy nie robilem zadnych badan a teraz podalem ile mialem cukru:)
    • basiasiama Re: niski cukier 09.08.06, 16:19
      stany hipoglikemiczne czesto poprzedzaja wystapienie pelnych objawow cukrzycy.
      dobrze byloby, zebys sprobowal przez jakis czas skorygowac diete na podobna do
      cukrzycowej i zobaczyl jak to zadziala...
      niski poziom cukru we krwi jest rowniez charakterystyczny przy przerostach
      drozdzy w organizmie, tzw.kandydozie...zobacz forum "Candida".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka