Gość: malawi IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.03, 16:07 boli mnie ucho :( nie ciagle, ale falami :) a kiedy dotykam skory kolo ucha tez boli :( nie przewialo mnie raczej ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo Re: Ucho :( IP: *.mtnet.com.pl 03.04.03, 16:19 moze cos sie dzieje z zebami? albo jakis podskorniak rosnie sobie u uchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ucho :( IP: *.usask.ca 03.04.03, 17:04 Oczywiscie moze byc kilka powodow ale czesto takie objawy sa reakcja na nadmierne napiecie miesni zuchwy tak jak np w stresie. Trzeba sie pilnowac i nie zaciskac zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malawi Re: Ucho :( IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.03, 17:06 ale ja nie zaciskam zebow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malawi Re: Ucho :( IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.03, 17:06 problemy z zebami raczej nie wchodza w gre, nie dalej jak tydzien temu bylam u dentysty, ktory orzekl, ze nie mam sie czym martwic :) a podskorniak? hm, ze co? :) poczekamy, zobaczymy, ale czy sa moze jakies domowe sposoby na usmierzenie bolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ucho :( IP: *.sdh.ca 03.04.03, 17:54 No to pokaz sie u laryngologa Odpowiedz Link Zgłoś