Dodaj do ulubionych

Okropna "gula" w gardle

14.02.07, 18:28
i ucisk jak przy zdenerwowaniu - czy to objaw nerwicy czy jeszcze cos innego? Dodam jeszcze ze
czasem rwie mnie glowa w roznych miejscach, glownie skroń a takze oko.
Obserwuj wątek
    • cza_arna Re: Okropna "gula" w gardle 14.02.07, 20:44
      Może bolało Cie ostatnio gardło?? Ja się kiedyś nabawiłam takiej "guli", po
      prostu byłam uczulona na jakiś składnik neo-angin, cały czas zażywałam te
      tabletki bo myślałam, że mam gardło spuchnięte od choroby, dopiero pani
      laryngolog mnie oświeciła, że to prawdopodonie wina neo-angin. Po odstawieniu
      przeszło "jak ręką odjął". Dodam, że mimo stosowania wcześniej tego specyfiku
      nigdy nie zauważyłam by mi nie służył, więc może u Ciebie to też kwestia
      stosowania jakiegoś specyfiku, niekoniecznie na gardło. Pozdrawiam:)
      • muszka31 Re: Okropna "gula" w gardle 15.02.07, 08:39
        Moze i racja, choc bardziej laczylam ta gule ze zdenerwowaniem bo ostatnio mam problem z
        podwyzszonym cisnieniem - bylam u lekarza, narazie mam probowac zbic go niefarmakologicznie, ale
        nerwy sa. Gardlo tez mam zaczerwienione, infekcja krtani: dostalam claritine, deflemagin (na
        odkrztuszanie), buderin, i stosowalam tez tantum verde. Nigdy wczesniej te dwa specyfiki tez mnie nie
        uczulily. Byc moze te jeden z dwoch. Moze powinnam oba odstawic? Po nocy mam mniejsza "gule" wiec
        moze to wlasnie to.
    • edurbi Re: Okropna "gula" w gardle 25.02.07, 19:54
      Witam Cie goraco,
      od dwoch miesiecy borykam sie z nerwica i od poczatku tej choroby towarzyszy mi
      "gula w gardle". Zlapie mnie tak bez powodu i trzyma jakis czas. Zaobserwuj
      siebie i zastanow sie czy moze miec to podloze psychiczne np. Jakies konflikty w
      domu, czy inne problemy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka