jacek.jankowski 14.03.07, 16:59 Witam, Chciałem się podpytać czy stosujecie w diecie "przyspieszacze" w stylu Chromu czy CLA. Jeśli tak to jakie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemensus Chrom? 15.03.07, 11:48 Drożdże, pełne ziarna zbóż, orzechy - zawierają wystarczającą ilość chromu. Więc bez sensu jest zażywanie dziwnych wynalazków, niby uzupełniających dietę, niby odchudzających, niby "zdrowych" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Chrom 15.03.07, 14:04 jacek.jankowski napisał: > Chciałem się podpytać czy stosujecie "przyspieszacze" w stylu Chromu Zdecydowanie. Ja prawie codziennie przez godzinie uzywam chromu zawartego w stali mojej ramy rowerowej i polecam to innym chromo-filom. Przyspieszenia w pedalowaniu wzmacniaja ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_dabrowska Re: Chrom w diecie 19.03.07, 13:13 Jestem zdecydowaną przeciwniczką preparatów wspomagających odchudzanie. Prawda jest taka, że w większości przypadków są one nieskuteczne i nie chodzi nawet o ich skład, bo niektóre preparaty umiejętnie zastosowane mogą pomóc. Z doświadczenia wiem jednak, że osoby stosujące tego typu produktu po prostu na więcej sobie pozwalają, bo podświadomie czy świadomie czuję przyzwolenie i mają nadzieję, że „kapsułka cud” zniweluje ich błędy żywieniowe, a tak nie jest! Jeśli ktoś planuje się odchudzać, to pierwszym krokiem nie powinien być zakup preparatu wspomagającego odchudzania, ani nawet rozpoczęcie diety niskokalorycznej. Zacząć trzeba od przyswojenia conajmniej minimalnej wiedzy z zakresu żywienia i podstawowych składników odżywczych oraz od odpowiedniego, RACJONALNEGO nastawienia. Odpowiedz Link Zgłoś