Dodaj do ulubionych

system slim figura - pyt. techniczne

20.04.07, 09:20
czy te herbatki działają?
Obserwuj wątek
    • man_32 Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 17:16
      isabelchen napisała:

> czy te herbatki działają?

Tak, jeśli jeszcze to połączysz z prawidłową dietą.
      • jeanne72 Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 17:24
        Tak, działają przeczyszczająco... tylko że po pewnym czasie bez herbatek nie
        będziesz w stanie normalnie się wypróżnić i będziesz pić ich coraz więcej. Nie
        mówiąc o tym, że powodują one zaburzenia w gospodarce wodno - elektrolitowej
        organizmu. Powinny być stosowane jedynie doraźnie, a nie jako metoda na schudnięcie.
        • isabelchen Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 18:15
          przeczyszczająco?
          chyba nie, mają spalać tłuszcz,
          ale nie przeczyszczać, nie mają
          takiego działania
          • jeanne72 Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 18:27
            ech, fakt, pomyliłam je z czym innym - z herbatkami z senesem lub kruszyną,
            których należy unikać jak ognia. Tych herbat nie znam, nie wiem, jaki jest
            skład...Ale cuda nie istnieją, diety raczej nic nie zastąpi...
            • isabelchen Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 18:40
              ja stosuję dietę "m ż",
          • scept89 mitologia herbatek albo ziolowi Noblisci 20.04.07, 19:44
            Czyy lezysz czy wspinasz sie na Mt Everest zawsze spalasz kalorie w tym
            praktycznie prawie zawsze kalorie pochodzace z tluszczu (pomijamy sprinterow i
            ciezarowcow).

Po to aby spalac wiecej kalorii (takze z tluszczu) mozesz albo robic to co
            dziala: cwiczenia kardio/restrykcje kaloryczne albo palic odchudzajace
            trociczki, popijac _systemowe_ zielska i piac rownie odchudzajace mantry.

Po to aby na siedzaco spalac wiecej tluszczu musialoby dojsc do podwyzszenia
            poziomu hormonow tarczycy (HT). Nastepuje wtedy zwiekszenie produkcji
            ciepla/podwyzszenie podstawowej przemiany materii. Zobacz:
            www.vivo.colostate.edu/hbooks/pathphys/endocrine/thyroid/physio.html
            Nikt jednak poza chorujacymi na tarczyce nie bedzie sobie jak ostatni glupol
            podwyzszal poziomu HT poniewaz sa one po prostu toksyczne w wiekszych dawkach.
            Jesli zalezy komus na fizjologicznym podniesienu sobie HT a co za tym idzie
            podstawowej przemiany materii to istnieje sprawdzony (syberyjski) sposob:
            plywanie w przereblach:

Effects of Cold Training on the Thyroid Gland and Parameters of Lipid Metabolism
            in Residents of the Northeast of Russia
            Journal Human Physiology Volume 29, Number 2 / March, 2003
            www.springerlink.com/content/v7018hu4px0x208w/

Nic nie wiadomo jak owa slim figura mialaby dzialac, ale bardzo watpliwe ze ma
            ona jakiekolwiek dzialanie na tym poziomie (badania jakies producent
            przedstawia....?).

Jest jeszcze inna szansa iz zawiera kofeine zwiekszajaca wydolnosc podczas
            cwiczen kardio, ale wtedy zamiast herbatki "slim" lepiej pic zwykla albo kawe,
            szczegolnie przed treningiem (potwierdzaja to badania).

• artur737 Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 20:15
      Zwykle to chodzi o herbatki z kofeina, ktora nieco przyspiesza spalanie.

Ale raczej nie spodziewaj sie cudow z takich herbatek. Chyba, ze w zestawie
      dieta, cwiczenia + herbatka.
    • murphy2 Re: system slim figura - pyt. techniczne 20.04.07, 21:57
      Mnie po tych herbatkach bardzo bolała głowa. Musiałam je odstawić i przeszłam
      na dietę 1/2 porcji,skuteczną. Nikt nie potrafił jednak powiedzieć mi co mogło
      powodować ból głowy,tzn chyba jakiś składnik tej herbaty.
      • repair Re: system slim figura - pyt. techniczne 21.04.07, 09:56
        >Nikt nie potrafił jednak powiedzieć mi co mogło
        > powodować ból głowy,tzn chyba jakiś składnik tej herbaty.
        Być może Twoja podświadomość włączyła mechanizmy obronne przed wyrzucaniem
        kolejnych pieniędzy ;-)
    • man_32 Re: system slim figura - pyt. techniczne 22.04.07, 10:27
      Piłem tą herbatę raz dziennie, po obiedzie, a zalecają rano, po 21 saszetkach
      straciłem 3 kg, i 2cm w pasie, dodam że stosuję dietę bo chodzę na siłownię, co
      drugi dzień po 45 minut na rowerku stacjonarnym, nie miałem żadnych
      dolegliwości ani złego samopoczucia podczas stosowania tej herbaty.
      • isabelchen Re: system slim figura - pyt. techniczne 22.04.07, 20:07
        myślę, że to nie zasługa herbatki,
        pitej zresztą raz dziennie :-)
    • eluch_a Re: system slim figura - pyt. techniczne 25.04.07, 00:36
      Działają i to jak...
      Piłam je dosyć długo. Nie sądzę, żeby spaliły mi tłuszcz, natomiast miałam
      problemy, że tak powiem wprost, z załatwianiem się. Tzn. najpierw każdy poranek
      zaczynał się od dosyć kłopotliwego siedzenia na kibelku, a nie zawsze miałam na
      to czas, bo przeczyszczało i to dosyć ostro, a kiedy odstawiłam tą niesczęsną
      herbatę (czy też te herbaty - bo mówimy o tym programie 3 stopniowym, tak?), to
      nie mogłam już załatwić się w ogóle.
      Lepiej nie zaczynaj.
    • smolkowicz_a Re: system slim figura - pyt. techniczne 25.04.07, 17:39
      Mogę polecić te herbatki z czystym sumieniem. Nie działają przeczyszczająco.
      Nie robiąc nic specjalnego, nie wprowadzając jakiejś super diety schudłam w
      zeszłym roku. A herbatki z początku niesmaczne, teraz wydają mi się całkiem
      całkiem. Nie jest to na pewno srodek typu Meridia, ale pommaga troszkę
      schudnąć, bez rewelacji, ale zawsze poprawia przemianę materii. Na pewno nie
      zaszkodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka