Gość: tomaszek IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.06.03, 14:07 oj zatkało mi się uszko tym woskiem i zaczynam niedosłyszec - czym przepłukać? pomózcie tomaszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amlutka Re: zatkane ucho IP: armagedon:* 16.06.03, 14:12 Samemu lepiej nic tam sobie nie wlewaj tylko idź do laryngologa. Płukanie ucha nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Re: zatkane ucho IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.06.03, 14:41 Gość portalu: amlutka napisał(a): > Samemu lepiej nic tam sobie nie wlewaj tylko idź do laryngologa. Płukanie ucha > nie boli :) siem bojem:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlutka Re: zatkane ucho IP: armagedon:* 16.06.03, 15:18 Gość portalu: tomaszek napisał(a): > > > siem bojem:-((((( To naprawdę nic nie boli, trwa chwilkę i jak dla mnie to było nawet przyjemne jak mi woda pod ciśnieniem szumiała i tak fajnie łaskotała od środka :) Odwagi, bądź mężczyzną! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Re: zatkane ucho IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 16.06.03, 15:21 Gość portalu: amlutka napisał(a): > Gość portalu: tomaszek napisał(a): > > > > > > > siem bojem:-((((( > > To naprawdę nic nie boli, trwa chwilkę i jak dla mnie to było nawet przyjemne > jak mi woda pod ciśnieniem szumiała i tak fajnie łaskotała od środka :) po tej wypowiedzi wiem ,że mam z prawdziwą kobieta do czynienia więc i ja dziś dam sie połaskotać od środka :-))))))))))))))))) tomaszek ide nastepinska tam jest dyzur laryngologiczny ech.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinerkha Re: zatkane ucho IP: *.zurich.pl 16.06.03, 14:59 Siem nie bój tylko idź ;-) Sam raczej nic nie zdziałasz... Wiem coś o tym bo sama chodzę średnio raz na kwartał i nie mogę nic na to poradzić (bardzo wąski kanał słuchowy, czy jak to się tam nazywa) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donjuan Re: zatkane ucho IP: 212.191.70.* 16.06.03, 17:26 Najlepiej i za darmo czysci sie samemu spinaczem do papieru . Odpowiedz Link Zgłoś
ethlin Re: zatkane ucho 16.06.03, 18:11 Idź, idź, zobaczysz jak fajnie potem znowu wyraźnie usłyszeć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: zatkane ucho IP: *.chello.pl 16.06.03, 20:33 są takie krople do uszu - oroclean [bez recepty}, podobno rozpuszczają wosk, a potem trzeba ucho przepłukać. Zabieg u laryngologa zupełnie bezstresowy, ja musze płukać uszy co pół roku, bo mi się zatykają na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: zatkane ucho IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 16.06.03, 21:05 Ja tam plucze sobie sam, zwykla woda o temperaturze ciala. Uwaga! zimniejsza lub cieplejsza moze spowodowac zawroty glowy. Biore strzykawke 200 ml, zakladam na nia ucieta na dlugosc 1 cm dozylna kaniule 14 G, nabieram do strzykawy letniej wody, klekam nad wanna tak, zeby nie potluc sie, jak strace rownowage i - z uczuciem i z zachowaniem kierunku przebiegu kanalu sluchowego - pssssiiiik! Efekt natychmiastowy. Mozna dodac 1/3 wody utlenionej, jest jeszcze skuteczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek byłem na ostrym IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 16.06.03, 23:04 byłem na ostrym dyżurze i zamarłem bo jużo 18 byłem 46...wolę sobie ucho uciąc niż 5 h czekac na płukankę - usz siem nie bojem Odpowiedz Link Zgłoś