Gość: Goga IP: *.info.bielsko.pl 16.07.03, 14:53 Mam łamliwe , kruche paznokcie co zrobic ??? nie potrafie ich zapuścic co urosna troche to zaraz sie rozdwajają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Paznokcie IP: 195.94.206.* 17.07.03, 15:39 Miałam podobne problemy, bardzo dobre rezultaty przynosi moczenie w ciepłej oliwie i branie tabletek ze skrzypem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kago Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 16:20 wit. A+E rozdwajaja sie tak samo jak wlosy, gdy sa przesuszone. a "kapiele" w cieplej oliwie sa swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majbe Re: Paznokcie IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 17.07.03, 22:53 Co wieczor smaruje paznokcie /i skorki/ zawartością tabletek Capivit A+E. Jednorazowo wystarczy jedną tabletkę nakłuć igłą i wsmarować w paznokcie. Po 2 tygodniach moje paznokcie są super, twarde i zdrowe. Używam również tabletki ze skrzypu polnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: Paznokcie IP: *.vs.shawcable.net 18.07.03, 02:24 Slabe wlosy i paznokcie sa czesto spowodowane brakiem witamin i mineralow w organizmie. Zelaza przewaznie... Moze warto sprobowac jakies multiwitaminy? A takze braniem lekow i chorobami. Jesli wszystko jest w porzadku to radzilabym paznokcie pilowac prosto, nie w szpic i smarowac tymi olejkami.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Paznokcie IP: *.info.bielsko.pl 18.07.03, 10:25 dziekuje bardzo , jestem chyba osoba zdrową , moze faktycznie brakuje mi minerałuw i wytamin, stosuje kremy natłuszczam ale mimo wszystko zaczne od witaminek dzięki z arady papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela i zelatyna... IP: 132.198.175.* 18.07.03, 15:08 .... duzo galaretek, a jak nie lubisz to chociaz ja pij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hika Re: Paznokcie IP: *.hipernet.com.pl 18.07.03, 15:43 pomaga siarka, czyli jedz dużo surowej cebulki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Paznokcie IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 18.07.03, 21:17 Poproś o receptę na >REVALID< zestaw minerałów i witamin na paznokcie i włosy. Mnie nic nie pomógł ale dwie osoby wśród znajomych wyleczyły sobie znakomicie paznokcie więc może Tobie też pomoże. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi50 Re: Paznokcie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 23:09 Gość portalu: Goga napisał(a): > Mam łamliwe , kruche paznokcie co zrobic ??? > nie potrafie ich zapuścic co urosna troche to zaraz sie rozdwajają Przeczytaj nastronie www.nisim.com.pl o produkcie MILAGRO. NIe jest tani, ale efekty sa doskonałe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Paznokcie IP: *.unknown.tele.dk 23.07.03, 00:56 Mnie pomaga tran w kaspulkach i napar ze skrzypu polnego. Wyciag ze skrzypu wraz z dodatkiem witamn mozna kupic w aptece, jest to szwecki produkt. M.in. poprawia on procesy rogowacenia. Poza tym jest on tez doskonaly na wlosy, elastycznosc skory. Generalnie trzeba jesc wiecej : witam. E witam. A kwasy tluszczowe (omega-3) z ryb lub z : olej lniany, olej z pestek dyni, olej sojowy, wiecej orzechow wloskich, soi, fasoli. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś