Gość: hjk11 IP: *.dialin.sfu.ca 27.12.01, 21:32 Czy ktos moglby podac blizsze informacje na temat zabiegu, przeprowadzanego w Korei, majacego pomoc chorym cierpiacym na dystrofie miesni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uve Re: Dystrofia miesni 29.12.01, 08:14 Czesc. Co prawda nie slyszalem o zabiegu w Korei, ale wiem ze w USA robi sie operacje przeszczepiania miesni ze zdrowej osoby dla osoby chorej. Po przeszczepie pacjent musi wykonywac pewne cwiczenia. Operacja nie jest sukcesem 100%. Koszt jest w granicach 300.000 USD. Wiem tez gdzie mozna leczyc za ulamek tej sumy, i to efektywnie. Wszystko zalezy od acjenta. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk11 Re: Dystrofia miesni IP: *.dialin.sfu.ca 16.01.02, 04:44 Napisales, ze wiesz, gdzie mozna leczyc dystrofie miesni za ulamek tej sumy, ktora biora w USA. Bardzo Cie prosze o blizsze informacje. Napisales tez, ze wszystko zalezy od pacjenta. Czy chodzi tutaj o wiek i postep choroby? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Dystrofia miesni IP: *.amwaw.edu.pl 16.01.02, 21:20 To zabiegi bez podstaw naukowych. Nieskuteczne. Niepotrzebnie wzbudzające nadzieję. Drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: Dystrofia miesni /do hjk11 18.01.02, 20:37 Nie sluchaj bredni tych co tylko wierza w podstawy naukowe. Podstawa naukowa jest to ze; 26 letni mezczyzna chory na zanik miesni, stan beznadziejny (styczen 2001) zaczal sie leczyc tu gdzie Ci podaje, i po 10-ciu miesiacach jego stan poprawil sie na tyle ze ostanio jezdzi nawet samochodem (na Swieta robil zakupy). To chyba jest cos. O pomoc mozna sie zwrocic na www.ajherbs.com, a cena okolo 200 PLN na miesiac. Zalezy od pacjenta, bo powinien wierzyc w skutecznosc leczenia i wykonywac to co ma powiedziane do wykonywania, (np. oczyszczanie organizamu, itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk11 Re: Dystrofia miesni /do uve IP: *.dialin.sfu.ca 19.01.02, 06:37 Dziekuje Ci za informacje. Sprawdzilam strone internetowa tej firmy. Okazalo sie, ze adres, ktory tam podaja, to bliskie sasiedztwo mojego domu. Mieszkam w Kanadzie, w Vancouver. Nie wiem, jakiego rodzaju dystrofie mial chlopak, o ktorym pisales. Choroba ta u mojego znajomego jest uwarunkowana genetycznie. W kazdym razie napewno sie tam wybiore. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś