Dodaj do ulubionych

ORTODONTA SZCZECIN - prosze o info !

IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.03, 13:47
Za pare dni bede w Szczecinie i bardzo zalezy mi na zalozeniu aparatu na zeby
(chcialabym przyblizyc jedynki itd..) Wiem, ze tu kiedys wypowiadal sie ktos
pod nickiem "orto" z miasta szczecin i jego odpowiedzi byly bardzo konkretne
i rzeczowe. Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje, gdzie i za ile w
Szczecinie moglabym poddac sie leczeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ORTODONTA SZCZECIN - prosze o info ! IP: *.telan.pl 27.10.03, 14:26
      Dobra specjalista z tego co slyszalam jest dr Michałowska z osiedla Sloneczne.
      MOja siostra korzysta z jej uslug a jej corka nosi aparat ortodontyczny.
      Kiedys swoja core zaprowadzilam do niej na konsultacje po uprzednim noszeniu
      takiego aparatu. po zdjeciu tegoz aparatu na sam widok wydawalo mi sie, ze
      corka powinna jeszcze jakby "donosic" poniewaz na sam wyglad po mojemu szczeka
      nie wygladala tak jak ja bym chciala. wybralam sie wiec az na Sloneczne do dr
      Michałowskiej. ona mnie uspokoila i stwierzdila, ze dalsze noszenie jest
      zbyteczne poniewaz szczeka rosnie prawidlowo i bez sensu byloby poprawiac to
      na sile. zaufalam wlasnie jej bo tak mi polecono. szczeka rozrasta sie
      doskonale bez cofania zgryzu. nie wziela nawet oplaty a jesli chciala by
      zrobic na tym kase napewno by do tego doprowadzila. i z tego co wiem leczenie
      w jej gabinecie nie jest mocno kosztowne. jesli chcesz dowiem sie o kontakt
      telefoniczny.
      z pozdrowieniami Aga
      • Gość: kropeczka Re: ORTODONTA SZCZECIN - prosze o info ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.03, 15:08
        Hej Aga,

bede bardzo Ci wdzieczna za jakikolwiek namiar telefoniczny. Na pewno do tej
        Pani zadzwonie i zapytam o koszta leczenia, chcialabym tez umowic sie juz jak
        najpredzej na wizyte. cieplo pozdrawiam :-)
        • Gość: Margarita Re: ORTODONTA SZCZECIN - prosze o info ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 15:18
          www.ortodonta.wizytowka.pl/ spróbuj tu.
        • Gość: aga do kropeczki IP: *.telan.pl 28.10.03, 16:17
          tel. 4-640-987
          Zycze powodzenia.

Gość portalu: kropeczka napisał(a):

> Hej Aga,
          >
          > bede bardzo Ci wdzieczna za jakikolwiek namiar telefoniczny. Na pewno do tej
          > Pani zadzwonie i zapytam o koszta leczenia, chcialabym tez umowic sie juz
          jak
          > najpredzej na wizyte. cieplo pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka