Dodaj do ulubionych

co z tym brzuchem???

15.01.09, 22:03
Mam pytanko... od kilku lat mam taki problem..Rano wstaje mam mały brzuch. Wystarczy że zjem troche a brzuchal rośnie, z każdym posiłkiem coraz większy. Po zjedzeniu dość treściwego obiadu, jest naprawde ogromny. Wyglądam jakbym była w ciąży! Od czego może się tak robić??? Kiedyś byłam u internisty i powiedział, że to od stresu? Może tak być? Czy powinnam zrobić jakieś badania?
proszę o podpowiedź
Obserwuj wątek
    • welldone1986 Re: co z tym brzuchem??? 16.01.09, 02:55
      to normalne, bo przecież żołądek po jedzeniu się bardzo rozkurcza(także normalna
      reakcja) i im więcej się je danego dnia tym więcej miejsca potrzebuję żołądek,
      co z kolei wpływa na wygląd brzucha(wygląda jak wygląda :P )
      • lafiorka-z Re: co z tym brzuchem??? 16.01.09, 10:40
        Też miałam różne problemy z brzuchem, do czasu, kiedy uświadomiłam sobie pewne
        sprawy: po pierwsze - trzeba jeść bardzo małe porcje, nigdy nie najadać się do
        syta, po drugie - jeść często, nawet co dwie, trzy godziny, po trzecie - nie
        mieszać w jednym posiłku różnych produktów.
        Taka dieta pozwala na urozmaicone jedzenie, bo każdy posiłek może zawierać inne
        pokarmy, polecam:)) No i efekt w postaci braku brzucha murowany.

• channah0 Re: co z tym brzuchem??? 16.01.09, 16:06
          Tak tylko, że ja nawet jak male ilości jem to brzuch się powiększa.. Z kazdym posilkiem coraz wiekszy:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka