artur.kaczmarek 28.05.09, 09:34 Opis diety South Beach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybka_dieta_pl Re: Dieta South Beach 28.05.09, 09:52 Mnie osobiście nie pomogła ta dieta, chociaż moje koleżanki mogą pochwalić się sporymi sukcesami. Jak widać każdy musi znaleźć odpowiednią dietę dla siebie. Ja jestem leniuszkiem, więc wolę dietę, która jest łatwa, szybka i skuteczna. Po co się męczyć skoro można zrzucić kilka kilogramów od ręki - mi pomaga Slim Express! No bo czy ktoś może powiedzieć, że zrzucił 3 kilogramy w trzy dni bez wysiłku i wyrzeczeń - ja mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
estellea Re: Dieta South Beach 28.05.09, 12:49 Bzdura - w trzy dni nie mozna stracic 21 000 kalorii. Kilogram tluszczu to 7000 kalorii. Stracilas wode, ktora szybko odzyskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 tu link 28.05.09, 15:08 dieta w najnowszej wersji 2009 plus jadłospis: www.dietnet.pl/ ja sobie wziałem stamtąd najpierw kopenhaską (schudłem 8 kg), a teraz lece na Diecie Pana (nazwa idiotyczna ale dieta super) A moja żoną ściagnęła stamtąd South Beach - schudła 3 kilo w tydzień bez specjalnych wyrzeczeń... Pozdro al Odpowiedz Link Zgłoś
estellea Re: tu link 28.05.09, 15:36 ale po co kupowac diety z tej strony, skoro w sieci jest pelno roznych diet z przepisami za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: tu link 28.05.09, 16:03 bo za darmo nie ma nic.. tam płacisz kilka złotych i masz pełna dietę, masz jadłospis na dwa tygodnie (nie na 3 dni), masz przepisy, jakieś ćwieczenia... Pewnie - możesz kupic książkę - ale to kosztuje kilkadziesiat złotych. A ja wydałem raz 4 zł a raz 2 Grosze al Odpowiedz Link Zgłoś
estellea Re: tu link 28.05.09, 21:09 dokladnie to wszystko jest w necie, tylko trzeba poszukac, jest tez sporo forow w sieci, gdzie te informacje znajdziesz ZA DARMO. Ktos sobie zalozyl strone internetowa i zarabia na frajerach :) Odpowiedz Link Zgłoś
al9 sama jestes frajer 29.05.09, 09:41 czemu mnie obrażasz? powtórzę: za darmo kontent który znajdujesz jest gó... warty Chcesz wiedziec cos sensownego o diecie south beach - musisz KUPIĆ informację. Najlepiej książkę. Nie chccesz wydawac dziesiatkó złotych - mozesz kupić dietę... Ja jestem ZADOWOLONY. Kup jedna dietę, porównaj z darmowym chłamem - wtedy pogadamy.. Myslisz ze nie umiem wyguglac tego samego barachła co Ty? Umiem - ale wiem nic nie płacąc NIC nie dostanę... al Odpowiedz Link Zgłoś
estellea Re: sama jestes frajer 29.05.09, 14:55 al9 napisał: Umiem - ale wiem nic nie płacąc NIC nie dostanę... Jezeli sam w to wierzysz, to napewno tak jest ;) Tak trzymaj ;) Dwa lata temu bylam na diecie south beach, schudlam tyle ile musialam, czyli 5 kg. Diete wraz z przepisami poszukalam w necie. Odpowiedz Link Zgłoś