Dodaj do ulubionych

Uzdrowiciel w Warszawie?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.03, 19:08
Zawsze podchodziłam sceptycznie do uzdrowicieli. Ale moje dziecko ma pewna
wade serca, ktorej medycyna klasyczne nie umie wyleczyc. Moze ktos slyszal o
ludziach, ktorzy leczą w jakis "cudowny" sposob??
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 19:19
      przestan wierzyc w takie rzczy teraz w Polsce KARDIOLOGIA jest na bardzo
      wysokim swiatowym poziomie. szczegolnie w Zabrzu lub Katowicach-Ochojcu,
      potrafia zrobic rzeczy nie mozliwe .Chodzi oczywiscie o nasze kochane
      serce.Jesli masz problem z sercem dziecka to siadaj w pociag lub samochod i
      jazda na Slask tam ci napewno syna uratuja.A jesli tego nie zrobisz to pamietaj
      ze ci proponowalem. swiatecznie pozdrawiam.
      • Gość: iw Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.12.03, 19:26
        Jest juz pod opieką wymienionych!!!!!! Tej wady sie nie leczy u dzieci tylko u
        doroslych. A do tego czsu nie wiadomo co sie stanie!!!!!!! Sami mowia, ze moze
        w trakcie rozwoje wada minie , bo CYTUJE "rózne cuda sie zdarzaja". Nie jestem
        idiotką tylko w takiej sytuacji każda metoda jest dobra! Dobrze, ze Ty nie
        jestes w takiej sytuacji i nie zycze ci tego.
        • Gość: m Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:29
          mylisz sie bylem tez w takiej sytuacji.I wiesz ze sama nic nie wiesz.Czlowiek
          daje ci dobre rady a ty go dolujesz . Dlatego prosze zrob temu dziecku wszystko
          co mozesz.A znachor jest dobry wtedy kiedy medycyna a szczegolnie ta nasz
          polska kardiologia jest do niczego.Zaluje ze ci podawalem rady ,ale mimo tego
          zycze tobie i twojemu dziecku duzo zdrowia.
          • Gość: dobrodziej Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 21:59
            cze kochana. posluchaj poprzednikow ja radze ci tez wyjazd ale do krakowa po
            konsultacje. chociaz nawet i do lodzi tam tez sa b. dobrzy kardiochirurdzy.ale
            to sa tylko dobre rady dla ciebie. a znachor to jest dobry myszki
            leczyc.wesolego po swietach. ale pamietaj ze tu wszyscy sa podobnego zdania.
    • Gość: iw Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 10:32
      Juz pisalam, ze dziecko jest pod opieka najlepszych kardiologow w Polsce. W
      drugim moim liscie. I to oni wspomnieli "o roznych cudach, ktore sie zdarzaja".
    • Gość: joanna Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 10:35
      Polecam poszukac tego uzdrowiciela ktory nazywa sie HARIS, moze ktos tu z
      obecnych ci poda do niego kontakt. do widzenia
    • Gość: Franc Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:16
      Clive Harris mieszka w Anglii, w latach siedemdziesiątych przyjmował w
      kościołach na całym świecie i rownież w Polsce. Teraz nie słyszalem zeby
      przyjezdzal do Polski. Jest najbardziej znany gdyż był jednym z pierwszych
      prawdziwych bioenergoterapeutow. Niestety i jego sława zmieniła, kontakt i
      rozmowe z chorym ograniczyl do minimum, zaczął przyjmowac ludzi masowo "na
      czas", zabiegi skrócił do 4-5 sekund i skonczyly sie spektakularne
      uzdrowienia. Juz nie jest tak popularny i mało o nim słychac natomiast sa
      jeszcze inni równie dobrzy, traktujacy swój dar poważnie. Jest ich dosłownie
      garstka w morzu oszustów. W poprzednim poscie poleciłem ci Pawła Połoneckiego
      i wiem ze pod wzgledem energii nie ustepuje Harrisowi a pod wzgledem
      uczciwości znacznie go przewyższa. Jesli jestes zainteresowana takim rodzajem
      pomocy napisz do mnie ma maila biovita@gazeta.pl to wyjasnie ci wiecej
      szczegółow i wtedy zdecydujesz. Pozdrawiam.
      • Gość: klaudia Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 11:41
        a moze skontaktuj sie z prof.RELIGA papapki
      • Gość: Sandra Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 11:54
        ja u pana Harrisa bylam jakies 5 razy, u nas w Gdansku. Mialam wtedy srednio
        15 lat, czyli okolo 10 lat temu regularnie tu przyjezdzal do kosciola, i mmial
        za darmo sesje uzdrawiania.
        • Gość: iw Re: Uzdrowiciel w Warszawie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 13:39
          Dzięki Wam.
    • snajper55 Re: Uzdrowiciel w Warszawie? 14.10.14, 12:08
      Gość portalu: iw napisał(a):

> Zawsze podchodziłam sceptycznie do uzdrowicieli. Ale moje dziecko ma pewna
      > wade serca, ktorej medycyna klasyczne nie umie wyleczyc. Moze ktos slyszal o
      > ludziach, ktorzy leczą w jakis "cudowny" sposob??

Niektórzy ludzie leczą w cudowny sposób. Na przykład ja się tym zajmuję. Leczę energią astralną, którą przesyłam chorym mailami. Jest to bardzo skuteczna metoda i udało mi się tą metodą uzdrowić już wiele osób. Oto jedno z wielu podziękowań:

"Dziękuję Panu snajperowi55, który wyleczył moją mamę z raka płuc. Lekarze nie dawali jej już żadnych szans a po otworzeniu kilku maili od Pana snajpera55 stan jej zdrowia radykalnie się poprawił ku zdziwieniu lekarzy."

Szczegóły co do rekompensaty finansowej za wysiłek jaki ponoszę przy ładowaniu maili tą energią proponuję omówić mailowo.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka