happiest1 11.04.06, 18:59 Jaka spacerowke polecacie? Szukam niezbyt drogiej takiej zebym mogla zabrac do samolotu. Aha czy 6 miesieczne dziecko juz moze siedziec w takim wozku, jesli jeszcze samo nie siedzi? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytais Re: Spacerowka 11.04.06, 20:18 www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4433214 Mamy cos podobnego, dobry ten wozek na podroz i dosyc lekki. Oparcie sie sklada na pol-lezaco. 6 miesieczne dziecko moze byc w wozku na siedzaco, ale nie za dlugo, tak na pollezaco bedzie dobre nawet do drzemki. Walmartu nie cierpie, ale maja tam ten wozek za ok $80. Ja sama szykuje sie do jego kupna, bo moj juz przezyl dwojke dzieci i jest w nienajlepszym stanie (jest ok ale od slonca wyblakly i troche podrapany; na spacery przy domu ok, ale do miejsc bardziej publicznych zabrac troche glupio) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: Spacerowka 11.04.06, 20:35 A u nas bardzo sprawdza sie ta spacerowka..leciutka, maly moze spac bo sie rozklada siedzonko (nie do calosci ale wystarczajaco aby dziecko moglo spac), i bardzo dobrze sie sklada! www.combistrollers.com/ProductDetails.aspx?CategoryID=3&selection=7&Children=0&productID=635 Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Spacerowka 11.04.06, 20:47 lekki jak piorko jest PegPerego Aria ja bylam zadowolona z tego wozka www.onestepahead.com/product/85219/325755/117.html, kupilam w ostatniej chwili zamiast Maclaren Triumph i nie zalowalam Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Spacerowka 11.04.06, 20:48 kulawy link :(, wozek nazywa sie STS-1 Lightweight Stroller Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: Spacerowka 12.04.06, 03:14 My do samolotu specjalnie kupilismy combi cosmos tinyurl.com/qm8qa Wozek ten bardzo sprawdzil sie w podrozy ,mysle ze bedzie dobry dziecka szesciomiesiecznego,poniewaz mozesz rozkladac siedzenie do poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Spacerowka 12.04.06, 06:00 Ten wozek o ktorym pisalam wyzej jest wlasnie robiony przez firme Combi na wylacznosc One Step Ahead. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Spacerowka 13.04.06, 06:35 ja mam taki i tez sobie chwale:-) www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6050PSN&CategoryID=2 Odpowiedz Link Zgłoś