17.05.06, 13:23
JAk tam wasza cystografia
Obserwuj wątek
    • agace1 Re: Agace1 18.05.06, 07:48
      Hej Igorgo. cały czas myślę o was ale jakoś nie potrafię się zebrać i napisać.
      otóż cystografię mamy dopiero 31.05. A sama już nie wiem. pewnie i tak jakiś
      reflux wyjdzie. ale maluszek póki co śwetnie się czuje. biega szaleje i odkrywa
      świat. Wczoraj właśnie się szczepiliśmy. zostało nam jedno szczepienie od
      świnek itp. i potem za rok infanrix. A jak tam było na weekendzie majowym?? U
      nas bomba. Strasznie mi sie podoba wasz nałęczów. Pewnie znowu przyjadę we
      wrześniu. Ot i tyle. A jak tam u was??
      • igorgo Re: Agace1 18.05.06, 12:03
        Fajnie że sie odezwałaś. Weekend spędziliśmy też bombowo. Igor poznaje świat
        na dwóch nogach. Właśnie tam zaczął chodzić, strasznie się cieszyłam. Moze we
        wrześniu sie spotkamy.My jutro wyruszamy do Warszawy , mamy usg i pomiar
        zalegania moczu . No i podejmie decyzje czy trzeba powtarzać operacje. Boje sie
        strasznie.
        Po za tym Igorek czuje sie świetnie. Nawet od lutego mamy jałowe posiewy .Tylko
        ciągle cos pod napletkiem.
        tez sie szczepiliśmy ale mamy jeszcze zaległy infanrix 3 dawke .Wysłałam Ci
        wiadomość na poczte gazetowa ale może jej nie otrzymałaś. trzymajcie za nas
        jutro kciuki. Pozdrowienia i całuski od Igorka dla Igorka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka