Dodaj do ulubionych

Pytanie do Kasiczki 12

• igorgo Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 10:04
      Czy możesz mi powiedzieć ile Twój syn miał gdy zrobiono mu operacje. Ile
      jeszcze potem miał przetoki . Jaki jest stan jego nerek. Będe wdzięczna za
      odpowiedzi.
      • alusia18 Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 19:29
        Daniel bo tak ma na imię mój syn miał przetokę 2,5 roku.Wyłonili mu ją zaraz po
        urodzeniu potem był przeszczep obustronny moczowodów i teraz jest wszystko ok
        pozatym że ma uszkodzone nerki prawa 14% a lewa 85% Pozdrawiam was gorąco
        jeżeli możesz napisz coś o swoim dziecku
      • kasiczka12 Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 21:49
        odpowiedziałam na twoje pytanie ale byłam zalogowana jako alusia 18 coś się
        dzieje z moim kompem pozdrawiam jeszcze raz
        • igorgo Re: Pytanie do Kasiczki 12 19.07.06, 07:27
          Dziekuję Ci za odpowiedż .Mój syn miał zdiagnozowany miesiąc po urodzeniu
          reflux V stopnia prawostronny. Trzy miesiące później wyłoniono mu przetokę. Nie
          mozna było wykonać scyntygrafii gdyz uczulony jest na kontrast.
          Obecnie jesteśmy po ponownych badaniach reflux IV stopnia. prawostronny. w
          poniedziałek miał ostrzykiwany moczowód defluxem.leczymy siie W CZD.
          • kasiczka12 Re: Pytanie do Kasiczki 12 19.07.06, 10:48
            Cześć my także leczymy się w CZD urologiem Daniela jest dr Śmigielski leśli
            masz ochotę porozmawiać i dowiedzieć się jeszcze czegoś to może porozmawiamy na
            gg to mój numer 6703127 Pozdrawiam Kasia
          • mikoin Re: Pytanie do Igoro 19.07.06, 11:59
            A ile ma teraz twoj synek.Nasza histora jest podobna .Jula (teraz 14msc)
            miala/ma refluks lewostronny V i Prawostronny I.Od 9msc mamy przetoke,
            Scyntygrafia z 9/05- 32%l/68%p.Za tydzien jedziemy na cystografie i zobaczymy
            co dalej.Lezczymy sie w Krakowie.
            • igorgo Re: Pytanie do Igoro 19.07.06, 12:33
              Igor obecnie skończył 18 miesiecy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka