igorgo Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 10:04 Czy możesz mi powiedzieć ile Twój syn miał gdy zrobiono mu operacje. Ile jeszcze potem miał przetoki . Jaki jest stan jego nerek. Będe wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link
alusia18 Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 19:29 Daniel bo tak ma na imię mój syn miał przetokę 2,5 roku.Wyłonili mu ją zaraz po urodzeniu potem był przeszczep obustronny moczowodów i teraz jest wszystko ok pozatym że ma uszkodzone nerki prawa 14% a lewa 85% Pozdrawiam was gorąco jeżeli możesz napisz coś o swoim dziecku Odpowiedz Link
kasiczka12 Re: Pytanie do Kasiczki 12 14.07.06, 21:49 odpowiedziałam na twoje pytanie ale byłam zalogowana jako alusia 18 coś się dzieje z moim kompem pozdrawiam jeszcze raz Odpowiedz Link
igorgo Re: Pytanie do Kasiczki 12 19.07.06, 07:27 Dziekuję Ci za odpowiedż .Mój syn miał zdiagnozowany miesiąc po urodzeniu reflux V stopnia prawostronny. Trzy miesiące później wyłoniono mu przetokę. Nie mozna było wykonać scyntygrafii gdyz uczulony jest na kontrast. Obecnie jesteśmy po ponownych badaniach reflux IV stopnia. prawostronny. w poniedziałek miał ostrzykiwany moczowód defluxem.leczymy siie W CZD. Odpowiedz Link
kasiczka12 Re: Pytanie do Kasiczki 12 19.07.06, 10:48 Cześć my także leczymy się w CZD urologiem Daniela jest dr Śmigielski leśli masz ochotę porozmawiać i dowiedzieć się jeszcze czegoś to może porozmawiamy na gg to mój numer 6703127 Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
mikoin Re: Pytanie do Igoro 19.07.06, 11:59 A ile ma teraz twoj synek.Nasza histora jest podobna .Jula (teraz 14msc) miala/ma refluks lewostronny V i Prawostronny I.Od 9msc mamy przetoke, Scyntygrafia z 9/05- 32%l/68%p.Za tydzien jedziemy na cystografie i zobaczymy co dalej.Lezczymy sie w Krakowie. Odpowiedz Link