mrozbasia 19.09.06, 22:30 Dzisiaj Werka miała cystografię i refluks jej się cofnął!!!! Jest zdrowa. Miała obustronny II/III i do tego zdwojenie układu moczowego. Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: Weronika wyzdrowiała 19.09.06, 22:33 Szczerze Co powiem - zazdroszcze i gratuluje )) i ciesze sie razem z Toba.. z wami Odpowiedz Link
mrozbasia Re: Weronika wyzdrowiała 19.09.06, 22:39 Magda dzięki bardzo. Coraz rzadziej zaglądam, ale oczywiście wczoraj przed cystografią czytałam. Dzięki za forum. Przeszło rok temu płakałam z bezradności. Znalazłam forum i przez rok przkulałyśmy bez ZUM-ów. Żurawinka własnej roboty )) , masę porad z forum. Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję. Basia Odpowiedz Link
madziulec Re: Weronika wyzdrowiała 19.09.06, 22:48 Basieniek, zawsze bedziesz mile widziana, nie jako mama chorej Weroniki, ale jako bliska nam osoba ;=) Wracaj i opowiadaj o zdrowej Weroniczce, jak sie chowa, co u was ... Bedzie nam milo, gdy o nas nie zapomnicie ;_0 Odpowiedz Link
aagulek Re: Weronika wyzdrowiała 19.09.06, 23:21 super, gratulacje i dużo zdrowia...ps pozytywnie zazdroszczę Odpowiedz Link
joln Re: Weronika wyzdrowiała 20.09.06, 10:25 gratuluje z calego serca niech takie posty beda nadzieja dla wszystkich mam, ktore tak jak my plakaly, gdy dowiedzialy sie o diagnozie i wydawalo sie, ze swiat sie zawalil.... Odpowiedz Link
muress gratulacje!! z całego serca, cieszę się 21.09.06, 10:14 razem z Wami ))) p.s. Basiu, jak Wam się mieszka w W-wie? pzdr. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Weronika wyzdrowiała 21.09.06, 15:25 Nam tez przeszedl,ale dalej jestesmy pod obserwacja nefrologa,bo mamy na nerkach pozapalne zmiany. Odpowiedz Link