mamka07 10.09.08, 13:10 Mam pytanie czy ktoras z mam uczeszcza do poradni nefrologicznej w PROMYKU na swobodnej we wroclawiu ? Poszukuje rowniez dobrego chirurga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Promyk we Wrocławiu oraz dobry chirurg 26.12.08, 12:32 nie, ale wiem, że przyjmue tam 3 nefrologów, 1 z nich to pani ordynaor nefrologii z Kasprowicza. My chodzimy tam właśnie, jeszcze jest nefrologia na klinikach dziecięcych. Z chirurgów dziecięcych polecam dr Ćmikiewicza jest też urologiem, przyjmuje na NFZ i prywatnie na Żelaznej. Odpowiedz Link
magd-a50 [...] 26.12.08, 14:47 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
madziulec Re: Promyk we Wrocławiu oraz dobry chirurg 26.12.08, 18:45 magd-a50 napisała: > Dobrymi urologami dziecięcymi we Wroclawiu są dr Dariusz Patkowski > www.patkowski.wroclaw.pl/ oraz dr Wojciech Apoznański. Obaj > przyjmują w Poliklinice na Grobli > poliklinika.com.pl/specjalisci-urologia.php. Urolog to > wlaśnie specjalista chorób ukladu moczowego i równocześnie chirurg, > który leczy te choroby operacyjnie. Jeśli wada jest malo spotykana i > konieczny jest zabieg operacyjny to najlepsi specjaliści to urolodzy > pracujący w Centrum Zdrowia Dziecka: dr Mieczyslaw Śmigielski i dr > Jerzy Czyż (obaj przyjmują prywatnie w centrum BIOS na Szaserów w > Warszawie). Odpowiedz Link