venilia 25.02.05, 19:33 W tym wątku umieszczamy ogłoszenia jeśli poszukujemy pracy bądź ją oferujemy (lub wiemy coś o wakatach). W temacie umieszczajcie miejscowość i stanowisko - będzie łatwiej odnaleźć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusycystka Re: Dam pracę/ szukam pracy 26.02.05, 22:41 Od września praca dla magistra anglistyki w Ropczycach w Zespole Szkół Agro- Technicznych. Odpowiedz Link
setif Re: Dam pracę/ szukam pracy 13.08.05, 22:24 Mgr filologii rosyjskiej, studia podyplomowe z języka polskiego oraz angielskiego. 15 lat pracy, duże osiągnięcia zawodowe. Szukam pracy gdziekolwiek. Odpowiedz Link
papilionis Praca w okolicach Sanoka- dla lektora angielskiego 30.10.07, 22:50 Fundacja Effectus Papilionis (Efekt Motyla) ma na celu wyrównywanie szans dzieci wiejskich w Polsce. Cel fundacji jest realizowany przez sponsorowanie nauki języka angielskiego dzieciom z biednych regionów Polski. Poszukujemy wyjątkowej osoby na stanowisko: NAUCZYCIEL JĘZYKA ANGIELSKIEGO Zatrudniona osoba będzie prowadziła autorski kurs języka angielskiego dla dzieci. Pracę rozpocznie w listopadzie 2007 roku w dogodnej dla nauczyciela i fundacji lokalizacji. NASZA OFERTA • dajemy wyjątkową szansę samorealizacji • gwarantujemy atrakcyjne wynagrodzenie • umożliwiamy czerpanie radości z czynienia rzeczy dobrych • organizujemy darmowe zakwaterowanie w uzgodnionym miejscu pracy NASZE OCZEKIWANIA Nasz idealny kandydat to osoba: • z wyższym wykształceniem w dziedzinie filologii angielskiej • lubiąca pracować z dziećmi, doświadczenie pedagogiczne mile widziane • mająca poczucie misji • odważna, pełna inicjatywy, pomysłów i zapału do pracy • gotowa dojezdzać do miejsca pracy FORMALNOŚCI Curriculum Vitae ze zdjęciem oraz list motywacyjny należy przesłać do 14 listopada 2007. List motywacyjny powinien być napisany w dwóch językach – po polsku i po angielsku. Na dokumenty czekamy pod adresem praca@papilionis.org Odpowiadamy na wszystkie zgłoszenia. Więcej informacji na temat tej oferty pracy oraz naszej działalności znajdziesz na www.papilionis.org. Odpowiedz Link
adrianapl Re:szukam pracy 28.02.05, 17:05 kończę w tym roku filologię germańską z uprawnieniami pedagogicznymi. chciałabym od września znaleźć pracę w liceum w Krakowie (lub w podstawówce najlepiej na pół etatu). będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat ewentualnie zwalniających się miejsc. Odpowiedz Link
malo26 Re:szukam pracy - edukacja artystyczna 28.02.05, 19:43 Kończę 5 rok edukacji artystycznej na AP Kraków. Od września chciałabym rozpocząć pracę w szkole na terenie Krakowa. Zdaję sobie sprawę z tego, że zawód nauczyciela w obecnej dobie nie jest łatwy, ale kocham to i myślę, że jest to praca, którą wykonywałabym najlepiej jak umiem. Miała już doświadczenie w pracy z dziećmi, znam realia. Chcę wpajać młodzieży miłość do sztuki i uwrażliwiać na piękno. Jesli ktoś zna tzw. odchodzących nauczycieli lub wolne miejsca proszę o kontakt. Odpowiedz Link
emisia2 Szukam pracy, polonistka, Warszawa 01.03.05, 13:44 Szukam pracy jako polonista w Warszawie, od 1 września 2005r. Jestem po specjalizacji nauczycielskiej filologii polskiej UAM, dotychczas nie pracowałam w zawodzie; będę wdzięczna za każdą podpowiedź:) Odpowiedz Link
wiorka_mrau szukam pracy w Rzeszowie lub okolicach 01.03.05, 15:19 Kończę równiez edukację artystyczną ale na Akademii Muzycznej w Karakowie. Chetnie bym pracowała w szkole muzycznej, ale może być też ogólna. gdyby ktoś coś wiedział na temat wolnech etatu w Rzeszowie lub okolicach to baardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link
ewabug szukam pracy na koloniach 04.03.05, 10:11 letnich, najlepiej nad morzem, termin lipiec, sierpień, mam spore doświadczenie, jestem nauczycielem w szkole specjalnej w Poznaniu Odpowiedz Link
moorva Re: Dam pracę/ szukam pracy 05.03.05, 21:09 Witam Poszukuję pracy jako pedagog – doradca zawodowy w szkole gimnazjalnej lub ponadgimnazjalnej na terenie województwa świętokrzyskiego. Interesuję mnie też praca w innych instytucjach oświatowo - wychowawczych. Posiadam odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie w pracy doradczej. Jestem młodą, ambitną osobą, mocno zaangażowaną w problematykę doradztwa zawodowego. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Cv i list motywacyjny mogę przesłać w każdej chwili za pomocą poczty elektronicznej: e-mail: marta_pozoga@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
agaskor Szukam pracy jako nauczycielka historii woj. śląsk 07.03.05, 23:54 Szukam pracy jako nauczycielka historii lub bibliotekarka. W 2004r. ukończyłam UŚ, WNS, kierunek Historia (specjalizacja nauczycielska), odbyłam 3- miesięczny staż w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Katowicach. Pilnie poszukuje pracy w obrębie woj. śląskiego. Agnieszka S. Katowice Tel. 2510280 E-mail: askornia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
venilia Re: Szukam pracy jako nauczycielka historii woj. 11.03.05, 21:40 Agnieszko! Może to Cię zainteresuje? www.epuls.praca.gov.pl/index.php?apl=gl&p=przegladaj&row_id=3Powodzenia! Odpowiedz Link
renata.kaczmarek Szukam pracy dla polonistki w Bydgoszczy 11.03.05, 20:33 Jestem 25-letnią mgr filologii polskiej. Praca w szkole jest moim marzeniem. Proszę placówki edukacyjne z Bydgoszczy o informacje na temat wolnych etatów. Kontakt tel. 503 89 88 17. Odpowiedz Link
montessori szkoła montessori warszawa 13.03.05, 13:52 szuka nauczyciela nauczania początkowego, po kursie pedagogiki montessori, od IX.05 Odpowiedz Link
paula744 Re: Dam pracę/ szukam pracy 14.03.05, 03:27 Szukam przedszkolanki do prywatnego przedszkola w Łomiankach pod Warszawą. Na razie jest jedna grupa 10 dzieci od 2,5 - 3 do 4 lat. Etat 8 godz. od pon do pt. Młodej, energicznej, pomysłowej, wesołej. Proszę o odp na kontakt gazetowy lub dlugoszpaulina@o2.pl Odpowiedz Link
paula744 Re: Dam pracę z angielskim 14.03.05, 03:33 anglistom, absolwentom kolegiów, pedagogiki z angielskim na poziomie CEA Centrum Helen Doron Early English - angielski dla dzieci od 1 roku życia wiecej www.helendoron.com.pl odp na gazetowy lub warszawa-zach.helendoron.com.pl Odpowiedz Link
e1w2ewa Re: Dam pracę/ szukam pracy 14.03.05, 16:20 Szukam pracy jako polonistka w Lublinie. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje na temat pracy w lubelskich szkołach. Z góry dziekuję, życzę powodzenia Wam i sobie, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
interaction ANGLISTKA, KATOWICE 14.03.05, 17:58 Podejmę pracę od września 2005 jako nauczyciel języka angielskiego w Katowicach. Obecnie pracuję w liceum na zasadzie zastępstwa. Odpowiedz Link
czyczylo MUZYKA/SZTUKA - W-wa: od 09'2005 15.03.05, 19:27 Poszukuje pracy w Warszawie, od wrzesnia 2005. Nauczycielka muzyki/sztuki - najchętniej w SP. 11 lat w zawodzie, duże doświadczenie. Bardzo proszę o informację jeśli ktoś będzie wiedział o wakatach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
venilia Jestem psychologiem.Szukam pracy w Radomiu. 16.03.05, 22:41 Wrzucam post, żeby nie zaśmiecał forum: Jestem psychologiem.Szukam pracy w Radomiu. szymonoley 16.03.2005 19:41 + odpowiedz Witam wszystkich.Jestem psychologiem po KULu aktualnie pracującym w szkole integracyjnej. Szukam pracy jako psycholog szkolny w Radomiu lub okolicach - od września 2005. Czy ktoś coś wie o jakimś etacie lub połówce etatu??Za wszelkie informację będę bardzo wdzięczny!!Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
izabelitak Re: Dam pracę/ szukam pracy 17.03.05, 00:32 Jestem nauczycielem jezyka polskiego z kilkuletnim stażem w szkole podstawowej i gimnazjum.Szukam pracy w Warszawie,Piasecznie lub okolicach.BędE wdzięczna za wszelkie informacje i sugestie.Podaję kontakt:0604777071.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pauliszka77 Re: Dam pracę/ szukam pracy 17.03.05, 15:23 Witam. We wrześniu koncze studia edukacji poczatkowej z reedukacja i szukam pracy jako nauczyciel w przedszkolu na mokotowie, ochocie, ursynowie lub w centrum. Jestem mloda, pogodna, energiczna i kreatywna osoba bardzo chetna do pracy. Mam nadzieje ze sie ktos odezwie... Odpowiedz Link
kattty Szukam pracy- Radom -geografia lub przyroda 17.03.05, 23:33 moze byc tez pod Radomiem..za wszelkie informacje dziękuje kattty@wp.pl nessca@interia.pl Odpowiedz Link
kattty Dam pracę- wojewodztwo mazowieckie 17.03.05, 23:39 jeszcze cos..dla wszystkich nauczycieli z wojewodztwa mazowieckiego:) www.mazowieckie.pl/mbopdn_lista.php Odpowiedz Link
agiszon Polonistka od wrzesnia-Tychy,Oswiecim,okolice 19.03.05, 19:17 Szukam pracy od wrzesnia w okolicach Tychow i Oswiecimia. Jestem po US. Jesli macie jakis cynk na wolny etat, bede badzo wdzieczna.Pozdrowionka. Odpowiedz Link
iza.cmok pedagog terapeuta, Poznań okolice 24.04.05, 17:59 Szukam czegoś po godzinach - dysleksja, dysgrafia, dysortografia, Odpowiedz Link
brynika szukam pracy, j. angielski, Trómiasto 04.05.05, 16:36 3 lata doświadczenia, w tym w V l.O Gdańsk, dwuprzedmiotowa - biolog, anglista. III rok (już prawie) Kolegium Nauczycielskiego. Odpowiedz Link
aedo Szukam pracy - matematyka- Kraków 06.05.05, 01:28 Jestem na V roku matematyki na UO. Zamierzam przeprowadzić się do Krakowa i w związku z tym muszę tam znaleść pracę. Bardzo chciałabym pracować w szkole. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link
karolcia44 Re:szukam pracy - naucz. historii - dolnośląskie 09.05.05, 11:04 Jak wyżej. Pracowałam już w "podstawówce" i w Gimnazjum. Obecnie jako nauczyciel - bibliotekarz w LO. Bardzo chciałabym wrócić do pracy w Szkole Podstawowej, gdyż tam najbardziej się "realizowałam". Interesują mnie szczególnie Wrocław i powiat trzebnicki, ewentualnie Żmigród, Wołów, Brzeg Dolny.Od września (najprawdopodobniej) będę nauczyczycielem kontraktowym. Bardzo proszę o ewentualne namiary gdzie potrzebny będzie nauczyciel historii. Odpowiedz Link
linaedu Re:szukam pracy - polonistka, Łódź 16.05.05, 17:08 Magister filologii polskiej- nauczyciel kontraktowy, szuka pracy na terenie Łodzi. Ukończyłam kurs terapii pedagogicznej, posiadam ciekawe materiały do pracy z dziećmi z mikrouszkodzeniami mózgu; pracowałam w gimnazjum, liceum, na świetlicy środowiskowej w Fundacji "Dziewczynka z zapałkami". Każdy rodzaj pracy z dziećmi będzie dla mnie źródłem satysfakcji. Jestem gotowa uzupełnić kwalifikacje na studiach podyplomowych (np. na kierunku: oligofrenopedagogika). Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
ada.antonik Praca dla nauczycieli języków obcych 12.05.05, 15:35 Poszukuje nauczycieli i lektorów języków obcych do pracy na obozach językowych w Bukowinie Tatrzańskiej. Możliwość pracy przez całe wakacje lub na pojedynczych turnusach trwających dwa tygodnie. Wynagrodzenie za jeden turnus to 1500zł netto + wyżywienie i zakwaterowanie. Zainteresowanych proszę o przesłanie cv na adres ada.antonik@op.pl lub kontakt tel. z nr. 503593546 Odpowiedz Link
basiek16 Re: praca na kolonii 16.05.05, 23:13 Jeżeli ktoś szuka nauczyciela do pracy w charakterze wychowawcy na kolonii (albo zna kogoś kto szuka) to jestem chętna.mam za soba 14 turnusów ( w tym 2 terapeutyczne) i oczywiście doswiadczenie zdobyte w parcy w szkole ( na wszystkich etapach: SP, gimnazjum, LO, a także z młodszymidziećmi).Pozdrawiam Odpowiedz Link