venilia 25.08.06, 20:08 Masz za sobą staż i w kieszeni kolejny stopień awansu? Pochwal się, opisz jak było, swoje refleksje... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Re: Dużo Hałasu o Nic:) 25.08.06, 23:52 Ja mam za sobą staż stażysty który niestety trwał 2 i pół roku. Miałam pecha i ciążę i tak wyszło...Teraz jestem kontraktowym i dobija mnie ta 2-u letnia przerwa. Dlaczego tak długo muszę czekać? Coś czuję, że zanim przeczekam to wpadną mi kolejne kłody pod nogi. No nic, nie ma wyjścia trzeba być twardym, i tak nie umiem nic innego robić ...tylko uczyć. Odpowiedz Link
steppenwolff1 Re: Dużo Hałasu o Nic:) 26.08.06, 18:43 Teraz jestem kontraktowym i dobija mnie ta 2-u letnia > przerwa. Dlaczego tak długo muszę czekać? Żeby państwo mogło sobie zaoszczędzić na Tobie przez te 2 lata ;-) Ja zaczynam właśnie 2 rok tej cudownej przerwy... pozdrawiam Anka Odpowiedz Link
aga7721 Re: Dużo Hałasu o Nic:) 05.09.06, 11:50 A ja ten drugi rok przerwy wykorzystuję na urodzenie dziecka :))) Niech sobie oszczędzają. Odpowiedz Link
radekzbroda Re: Mam awans! 26.08.06, 17:21 Ja już jestem mianowanym, w tym roku zakończyłem staz egzaminem :) całe szczęście, że tej makulatury juz prawie nie robiłem. Czy awans coś mi dał? NIE, nic poza kasą i tylko taki sens tej zabawy jest, ograniczenie kasy dla nauczycieli, dlatego też obecnie po kazdym stopniu trzeba odczekiwać by awansować wyżej. Zamiast awansu w 4 jest awans w 6 :) Odpowiedz Link
agnetha04 Re: Mam awans! 29.08.06, 15:23 Dzisiaj o godzinie 12:35 zostalam nauczycielem kontraktowym!!! Koniec z teczkami na najblizszy czas ;)) Odpowiedz Link