liwia_augusta 20.09.09, 16:03 Gdybyście miały doradzić, który wózek wybrać, co byście poleciły ? Potrzebuję lekkiego wózka, który łatwo by się składał. Mieszkam w dużym mieście, więc dobrze byłoby, żeby nie był zbyt duży, ale funkcjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagi1984 Re: Który wybrać ?? 23.09.09, 16:13 Ja mam Peg-Perego Pliko P3 ( 3w1) i moge go polecić. To bardzo lekki wózek,łatwo się składa i nie zajmuje duzo miejsca - trzymam go w bagażniku (Opel Vectra). Ogólnie jestem z niego zadowolona. Mieszkam we Wrocławiu i sprawdza mi się świetnie, choć jak jeździmy na wieś do dziadków to na żwirowych dróżkach niestety bez rewelacji. Musze jednak dać 2 minusy temu wózkowi. Pierwszy to dość ciężkie nosidełko (4 kg) liczyłam, że będę znosiła małego w nosidełku do auta, ale skończyło się "na rękach". Drugi minus to mała gondolka, ale tu wydaje mi się, ze zależy od tego kiedy dzidziuś sie urodzi i jak duzy bedzie. Jeśli jesien/ zima to w zasadzie nie ma problemu, bo do wiosny gondolka powinna wystarczyć i potem korzystasz już ze spacerówki. U nas mały urodził się w maju i gondolka to jeszcze kwestia ok. miesiaca, a jesien i zima jeszcze przed nami i na te miesiace niepewnie podchodze do spacerowki, ale zobaczymy. Wiecej było o "minusach", ale na dobrą sprawę polecam ten wózek, bo kupowałam, go ze świadomością tego jakie ma "+" oraz "-" i mimo wszystko chwale go sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmaniixx Re: Który wybrać ?? 23.09.09, 18:20 Peg Perego Atlantico tez jest ok. W sumie to samo co Pliko. Ja polecam Mamas&Papas O-zone. Ale nie wiem czy dostepny w polsce. I wozek Zino. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmaniixx Re: Który wybrać ?? 23.09.09, 18:51 xxmaniixx napisała: > Peg Perego Atlantico tez jest ok. W sumie to samo co Pliko. > Ja polecam Mamas&Papas O-zone. Ale nie wiem czy dostepny w polsce. > I wozek Zino. + wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz, jakie masz auto, kiedy rodzisz i jaka kwote na wozek chcesz przeznaczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś