meitaimama 11.10.09, 12:15 www.allegro.pl/item757923112_maclaren_oslona_na_nozki_jak_nowa.html zastanawiam się od czego jest ta osłonka bo na pewno nie od Maclaren techno xt coć kolorystyka jakby od niego? Może Wy się orientujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 12.10.09, 15:53 cos mi się tak kojarzy że był taki starszy model - coś między XT a XLR. Tzn wyglądała całkiem jak XT ale miała właśnie chyba osłonkę i materacyk? Około roku 2005 lub 2006 przestał się pojawiac i pojawiły się właśnie XT i XLR. Odpowiedz Link Zgłoś
meitaimama Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 17:55 a spójrz na logo Maclarena na tej osłonce , takie logo maclaren wypuścił chyba dopiero w 2007 roku. www.allegro.pl/item752857436_maclaren_oslona_na_nozki.html to link do innej aukcji niż pokazałam poprzednio... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 18:52 twin techno na 90% Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 18:54 90% twin techno Odpowiedz Link Zgłoś
meitaimama Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 20:54 a widziałaś je gdzieś na fotkach z twin techno? Wiem że osłona jest węższa niż siedzisko maclarena techno xt. Myślisz że twin techno ma mocowania na tą osłonę? Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 20:57 prawdopodobnie jest to oslonka na nozki od maclarena techno classic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meitaimama Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 21:00 ale techno clasic ma chyba tą samą szerokość siedziska co xt? Po za tym wycodziły clasici w takiej kolorystyce? czy osłona nie była u nich od spodu we wzorek z pozostałych elementów wózka (kratka itp?) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 21:46 widzialam na moim twin techno, ktore stoi 6m ode mnie :) wyglada baaarzooo podobnie mocuje sie chyba napami do bokow siedziska i pod siedzeniem sie podczepia do pasa miedzy nogami nie wiem jakby sie to mialo przyczepic do innego maca - powinien miec te napy po bokach w sumie od zimy nie korzystalam z oslonek, a z wozka od czerwca, ale moge posprawdzac i wyciagnac te spiworki i ostatecznie sprawdzic, czy sa takie same Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 21:48 a moze to i nie to.... Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: do czego ta osłona? Maclaren techno xt nie? 13.10.09, 21:58 classic wychodzil w roznich kolorach, w kolorze szarym rowniez nie jestem pewna czy to jest akurat oslonka od classic ale wyglada podobnie :) ja mialam czarny techno classic i oslonka byla cala czarna i od spodu i z wierzchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
meitaimama kr.kr 13.10.09, 22:41 to chyba jednak to, sama osłonka bez " pleców" one własnie mają napy do zaczepiania na bokach... czyli śledztwo zakończone! Bravo kr.kr!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś