Dodaj do ulubionych

Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST

28.10.09, 12:26
ma ktoś ten fotelik

http://www.allegro.pl/item797017150_fotelik_sunshine_kids_monterey_is
ofast_bezpieczny.html
, nigdzie nie mogę znaleść opini
uzytkowników tego fotelika, bardzo proszę o jakieś za i przeciw
Obserwuj wątek
    • polika313 Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 28.10.09, 19:30
      nikt nie ma nic w tej sprawie do powiedzenia? nikt nie widział na
      żywo i nie użytkuje tego fotelika?
      • niki1983 Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 09.11.09, 10:01
        Witaj mam ten sam problem, szukałam ludzi po różnych forach ale nikt się nie
        odzywa, czy naprawdę nikt jeszcze nie kupił tego fotelika? Przecież ma dobre
        wyniki w testach.
        Ja chyba się na niego skuszę bo za taką cenę z takim wynikiem nie kupię innego z
        isofixem. Jeżeli już go masz to proszę napisz jak się sprawuje. Z góry dzięki
        • polika313 Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 09.11.09, 10:14
          no ja niestety ci też nie pomogę, nie kupiłam go, wzięłam cybexa ale
          jak go kupisz to podziel się opinia tak na przyszłość dla innych
          mam :)
        • ilhenny Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 09.11.09, 10:15
          Oj polika313, ty to zawsze coś wynajdziesz. Nie wiem kto jest
          importerem tego fotela, może po targach w Koloni, ktoś zdecydował
          się na oficjalny import tej firmy. W testach wypada dobrze i ma
          dobrą cenę zaraz, idę za chwilkę do pracy więc, będę miał dostęp do
          większej wiedzy.
          • polika313 Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 09.11.09, 11:56
            ilhenny napisał:

> Oj polika313, ty to zawsze coś wynajdziesz.

no bo ja już nic na to nie poradzę ze lubię nowinki nie tylko
            techniczne i innowacyjność we wszystkich dziedzinach życia hehehe
            wszystko bym chciała przetestować na własnej skórze i chyba bym była
            w niebie jak bym prace testera dostała w dziedzinie artykułów
            dziecięcych ;)
            • niki1983 Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 11.11.09, 18:39
              kupiłam ten fotelik, ma 2-letnią gwarancję i wygląda na naprawdę solidny, nie ma jako takiego systemu isofix ale coś podobnego "metalowe haki na paskach parcianych", nie zauważyłam też żeby miał funkcję regulacji oparcia. Fotelik jest wygodny, ma miękkie siedzisko i jest dość obszerny w porównaniu do CYBEXA solution x i CONCORCA lift core. Rozglądałam się długo za fotelikiem 15-36kg i nie powiem "twardy orzech do zgryzienia" w każdym jest jakieś "ale". Jak czytałam inne posty na forum to widzę że ogromną rolę odgrywa cena , a tu niespodzianka 429zł!!! W porównaniu do innych fotelików dostępnych na rynku z takim wynikiem w tesatach to raczej nie dużo. Fotelik jest wyprodukowany w kwietniu tego roku więc nie ma mowy o starym modelu. Materiał z jakiego jest wykonany nie odbiega od jego europejskich konkurentów;jeszcze jeden plus ma dwa chowające się uchwyty na kubki i regulację szerokości oparcia co przy zimowym ubiorze może się przydać.
              poniżej link do fotelika.
              www.skjp.com/product/97556/150XX/_/Monterey%26%23174%3B_Booster
              • filarenia Re: Fotelik SUNSHINE KIDS MONTEREY ISOFAST 23.11.09, 16:23
                "...nie zauważyłam też żeby miał funkcję regulacji oparcia".
                Podobno ten fotelik ma regulację położenia oparcia: normalne siedzenie, i lekkie pochylenie do spania. Czy to prawda, nie wiem czy ten wpis miał temu zaprzeczyć.
                Zastanawiam się nad kupnem tego fotelika, ale nigdzie go obejrzeć nie można. Oferta atrakcyjna ale bez "pomacania" trudno się zdecydować. Czy braliście pod uwagę Romera Kid Fix albo Kid? Jeśli tak to poza ceną jak na jego tle wypada Monterey?
                Będę wdzięczna za odpowiedź, decyzja jest trudna.
    • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 18:32
      Używamy od kliku lat i z ręką na sercu mogę polecić. Bardzo wygodny, komfortowy. Bardzo duża regulacja wszerz i wzwyż. Obecnie wożę w nim dziecko 145 cm i jeszcze długo pojeździ. Jedyne co mogę odradzić to czarny lub inny bardzo ciemny kolor tapicerki - po paru latach wyblakł od strony okna.
    • Gość: drzaga Re: Fotelik sunshine kids monterey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 16:43
      Używam od 2 lat, wraz z córeczką jesteśmy bardzo zadowolone. Dla drugiej córki też taki zamierzam kupić. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka