magda.tyl 02.12.09, 12:38 Czy ktoś ma ten wózek? Jak się prowadzi tyłem/przodem do kierunku jazdy? Jego cena nie jest zawrotna, ale wydaje się lepszej jakości od np. corrado karina czy beticco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: Mamas&papas O-ZON 02.12.09, 14:06 Nie posiadam, ale jak wiele innych wozkow, bardzo uwaznie ogladalam. Mialam wrazenie, ze jak noworodek lezy przodem do mamy, to ma skrzywione plecki, lezy w takiej jakby dziurze. Podkladalabym kocyk pod plecki pewnie, gdybym sie zdecydowala. Jako spacerowka wszystko ok. Czesto widuje mamy wozace nimi nawet dosc spore dzieci, wiec podbijanie musi byc lekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Mamas&papas O-ZON 02.12.09, 19:38 Miałam i nie polecam. Z plusów to wielki kosz, podest dla starszego (sprawdza się , ale jedynie przy oparciu siedzącym) i amortyzacja. Podbijanie koszmarne, z 3,5 latkiem niemal niewykonalne. Nisko osadzona tacka, gdy dziecko było ubrane w kombinezon ciężko było upchnąc kocyk. Jest zdjęcie mojego o-zona w real fotkach. Mam też zdjęcia o-zona z nomadem , dla porównania, jakby ktoś chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś