Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje używany buggster ostatnio?

14.03.10, 21:46
Szukałam na allegro, ale nie ma nawet nowych :( Mam jeszcze czas, bo planuję zakupić dopiero na wakacje. Nada się na wyjazd w sam raz!! Wyczytałam już chyba wszystkie opinie i buggster będzie najbardziej odpowiedni. Mimo, że parasolka, ma szerokie kółka, co mnie urzeka ;) No bo espiro magic chyba się nie umywa, co?
Może któraś z Was będzie chciała sprzedać buggsterka?
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 14.03.10, 22:28
      Ja będę sprzedawać mojego pomarańczowego SL, wlaśnie tak przed
      wakacjami. Jeszcze nie wiem za ile.
      • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 14.03.10, 22:35
        O :) Super. Na żadnym konkretnym kolorze mi nie zależy. Byleby czarny nie był. A pomarańczowy to bardzo optymistyczny kolor :) Pewnie "wystawisz" go na "sprzedam wózek". Żeby mi nikt go sprzed nosa nie sprzątnął! ;) Będę śledzić wątek. I przejrzę real fotki. Pewnie jest tam Twój buggster?
        • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 14.03.10, 22:40
          To ten pomarańczowy w maziaje? Bardzo ładny. A Dzieciaczek prześliczny :)
          • kroliczyca80 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 14.03.10, 22:53
            Tak, SL w esy floresy:) Wystawię w sprzedam wozek i pewnie na
            allegro. Ale to po wiosnie dopiero:)
            I dzieki za komplement dla synka:)
    • ppaskuda Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 14.03.10, 23:10
      ja kupowałam teraz buggsterka sl crash rot czyli czerwonego w
      maziaje,od dziewczyny z forum,używanego,ale krótko,bo od grudnia,za
      600zł z przesyłką. buggsterka polecam,bo jestem baaardzo
      zadowolona :D
      • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 07:31
        Tak właśnie myślę, że będę zadowolona. Tylko żałuję, że nie kupiłam go wcześniej i wydałam kasę na mniej fajny wózek.
        Poczekam więc.
        Wrzuciłam przedtem w google hasło "używany buggster". Wyskoczyła mi niedawno zakończona aukcja na allegro. Błękitny buggseter poszedł w licytacji za 260 coś zł... To chyba nie jest "normalna" cena? ;)
        • ppaskuda Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 09:52
          jak dobrze pamiętam to był buggster z 2007 roku,używany dwa
          lata,dlatego tak tanio poszedł,no i to była stara wersja,nie
          buggster s
          • kinder0610 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 14:32
            Ja chcę sprzedać mojego niebieskiego i chcę to zrobić jak
            najszybciej:)
            • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 16:50
              ppaskuda, a czym różni się ten stary od nowszej wersji?
              kinder, Ty masz stary, czy już ten "s" ;) No i jaka kasiora wchodzi w grę? :)
              • ppaskuda Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:09
                buggster s,czyli nowszy, ma amory na przednim kole i jeszcze ten
                podnóżek plastikowy dla starszego dziecka,którego starsze wersje nie
                mają
                • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:15
                  To mnie chyba nadałby się ten nowszy. Bardzo cenię amory ;) i podnóżek też nie zaszkodzi.
                  Dziękuję za info.
                  • ppaskuda Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:26
                    no ja właśnie dlatego uparłam się na wersję s lub sl (we wzorki) :D
                    • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:30
                      Moja córa w czasie wyjazdu będzie miała 3 lata bez 2 miesięcy. Chyba mogę Ją jeszcze bez wstydu posadzić do wózka?
                      Na "Małym dziecku" pojawił się wątek o tym, jak długo mamy woziły swoje dzieci. Niektóre rezygnowały z wózka po ukończeniu roku przez dzieciaka...
                      Poza tym zamierzam używać jeszcze buggstera przy drugim dziecku.
                      • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:34
                        Nawet 3 lata bez 3 miesięcy. Ja się zawsze na innych oglądam. Pojadą z nami nasi znajomi, którzy mają córę młodszą o 3 tygodnie od naszej. Ich pociecha ma motorek w tyłku ;) Zero kontaku z otoczeniem, ciągle w ruchu.
                        Moja natomiast, to typ spokojniejszej gaduły. Lubi sobie rano w łóżku "pognić" i nawija cały czas. No i nie wiem... a jak oni nie wezmą wózka? To mi będzie głupio ;)
                        Ale znowu ja nie powinnam Młodej zbyt długo nosić, a mąż to już w ogóle nie powinien (ze względu na swoje schorzenia).
                        Głupia jestem, wiem :D
                  • anusia_kra Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:33
                    Matylda nie wyobrazaj sobie zbyt wiele po amorach buggstera, one sa na przednim
                    kole i niewiele poprawiają w sensie miękkości wózka (ogólnie jest raczej twardszy)
                    • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 17:51
                      Nie ma wyczuwalnej różnicy mdzy starą a nową wersją? Generalnie nie spodziewam się nie wiadomo czego. Nie oczekuję, że będzie jeździł jak terenowiec na pompowanych kołach ;)
                      Ale na wyjazd na Węgry chyba się sprawdzi? Nie zamierzamy zapuszczać się w dzicz.
                      • kroliczyca80 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 18:47
                        Wg mnie jest róznica. Gdy trafiałam buggsterem SL na duże wyboje to
                        ratowałam się w ten sposób, że podnosiłam za rączki tył wózka i
                        jechalam kawałek tylko na przednim kole. Amortyzatorki pieknie
                        łagodzily wstrząsy:)
                        • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 18:51
                          A czy po kolorystyce można rozpoznać modele starsze i nowsze? Np.wymieniony tutaj ten niebieski. Czy on jest ze starszej kolekcji?
                          Sl jest droższy od s, tak?
                          • megi-84 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 19:55
                            S to sa te nowsze, a SL to nowsze ale w esy floresy... chyba :)
                            • kroliczyca80 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 20:44
                              Po kolorach raczej sie nie pozna, S mają po prostu podnóżek i
                              amortyzację. A SL to to samo co S, ale seria limitowana tapicerki -
                              esy floresy, a ostatnio najnowsze SL mają kwadraty. SL są nieco
                              droższe niz S i zdecydowanie droższe niż wersja podstawowa (nie
                              S). :)
                            • ppaskuda Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 20:56
                              po czym poznac nowszy od starszego? ano po tym,że starsze maja na
                              ramie napis "buggster" i są bez tego podnóżka drugiego,a nowsze maja
                              napis "buggsterS" i mają podnóżek.

co do wieku dziecka i wózka,też pisałam na "małym dziecku" - moja
                              czterolatka lubi jeszcze czasem sadzić tyłeczek i być
                              wożona,jeździła do wieku 3 lat i 2 miesięcy,potem urodził się jej
                              brat i jeździła na dostawce do wózka,ale jak tylko miała
                              sposobność,szła na spacer z dziadkiem lub babcią,lub szlismy na
                              spacer z mężem razem,to mała pchała się do wózka.no nie siedziała w
                              nim non stop,ale musiała się przejechać i dla mnie to nie był
                              obciach ani nic. podziwiam mamy i dzieci,które w wieku dwóch lat,po
                              szaleństwie na placu zabaw i parku,maja jeszcze siłę iść same na
                              nogach do domu. albo mamy,które na zakupy chodza spacerkiem i potem
                              szarpią się z siatami,torebką i dzieckiem czasem majacym inną wizję
                              drogi do domu ;) moja córcia jest żywym srebrem i wózek był dla mnie
                              błogosławieństwem,zreszta sama lubię wózki :)
            • msa-bu Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 18:28
              witam,

prosze o zdjęcia, cenę na maila msa-bu@gazeta.pl

pozdrawiam
              • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 18:41
                No, no. Ja byłam pierwsza ;)
                • kinder0610 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 20:57
                  Ja mam wersję S - wersja S ma na stależu napis Buggster S - więc nie
                  można pomylić, poza tym ma podnóżek. Jutro lub pojutrze zrobię
                  zdjęcia i mogę zainteresowanym przesłać (podajcie adresy) co do ceny
                  to jeszcze nie wiem. Mój Buggster ma nową nieużywaną tapicerkę i
                  drugą używaną gratis.
                  • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 21:12
                    Git. Prześlij mi na matylda07@poczta.onet.pl.
                    Generalnie zależy mi na tym, żeby był "s", nie czarny i jak najtańszy ;)
                    A któraś z Was zna się na fotelikach jane?
                    Koleżanka nie miała własnego samochodu, woziła dzieciaka z rzadka taksówkami (chodzi mi o fotelik 0-13). Dała mi fotelik, ale ja też go prawie nie używałam, bo kupiliśmy już inny. I tak mi stoi na strychu i się kurzy. Dostałam go jednak bez żadnych papierów i nawet nie wiem, co to za model.
                    Z koleżanką od jakiegoś czasu kontaktu nie utrzymuje, więc głupio mi dzwonić do niej i pytać o papiery i model...
                    Jakbym wrzuciła zdjęcie, to rozpoznałybyście?
                    Ma jasne kolory ziemi (ni to szary, ni to beżowy).
                    Muszę posprzedawać kilka rzeczy, co by sobie tego zaplanowanego buggstera odrobić.
                    • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 15.03.10, 21:13
                      I chyba jeszcze ciut błękitu na tym foteliku było. Muszę go odgrzebać najpierw.
                      • samanta25 Re: fotelik jane 15.03.10, 22:08
                        Jane ma foteliki Strata od 0-13kg
                        allegro.pl/item902846155_fotelik_strata_0_13_kg_jane_utopia_w_adac.html
                        Jak dla mnie to porażka, miałam podobny fotelik z concorda i
                        musiałam go wymianiać jak mały skończył pół roku bo się w nim nie
                        mieścił :D
                        • samanta25 Re: fotelik jane 15.03.10, 22:12
                          I jest jeszcze Jane Rebel
                          allegro.pl/item950397425_fotelik_samochodowy_marki_jane_rebel_super_kolor.html
                          • matylda07_2007 Re: fotelik jane 16.03.10, 09:22
                            Wielkie dzięki! Na 90 % mamy rebel. Ale czy ktoś go będzie chciał bez instrukcji?
                            Spróbuję go sprzedać.
                            Dla drugiego dzieciaka i tak będę chciała kupić jakiś pasujący do stelaży quinny.
                  • msa-bu Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 16.03.10, 07:26
                    proszę o zdjęcia i cenę na maila msa-bu@gazeta.pl
                    dziękuję
    • samanta25 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 16.03.10, 00:18
      tu ktoś ma do sprzedania buggstera
      forum.gazeta.pl/forum/w,92646,108245931,108245931,Sprzedam_buggstera_i_bertini_x2.html
      • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 16.03.10, 09:25
        Dzięki. Obczaję :)
        • matylda07_2007 Re: Ile kosztuje używany buggster ostatnio? 16.03.10, 10:04
          Ten buggster z linka to nie "s".
          Babeczka, jak kupowała, to powiedzieli Jej, że buggster a buggster s różnią się tylko podnóżkiem.
    • kinder0610 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 16:47
      • megi-84 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 21:34
        allegro.pl/item963275903_buggster_s_spacerowka_wozek_nowa_tapicerka.html#gallery
        • matylda07_2007 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 21:54
          Czy cena z linka, to dobra cena? ;)
          • matylda07_2007 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 22:25
            Hmmm... tu z edycji limitowanej za niewiele więcej był...
            ssl.allegro.pl/item898647875_tfk_buggster_s_crash_schlamm_limited_jedyna.html
            • kroliczyca80 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 23:16
              Napisz do sprzedawcy, może jeszcze nie sprzedał.
              A czy dobra cena - zalezy:) Gdy na allegro roilo sie od buggsterów
              to pewnie tyle za używany nie opłacalo się dac. Ale jak jest pusto,
              a chętnych dużo - to jest to dobra cena:) Może nawet jeszcze
              podskoczyć, kto wie, w koncu to cena wywolawcza:)
              • ppaskuda Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 16.03.10, 23:24
                z tego co pamiętam,to dziewczyna wystawiała go jeszcze raz za 549zł
                i wtedy go sprzedała. sama chciałam go kupić,ale akurat nie miałam
                kasy. kasa znalazła się dwa tyg. po tej aukcji i mam sl rot,czyli
                taki jaki najbardziej mi się podobał :D
                • matylda07_2007 Re: Do osób które chciały zdjęcia - wysłane 17.03.10, 08:10
                  Mnie też podobają się sl, ale nie chcę dokładać za wzorki. Szkoda mi na to kasy.
                  Tylko, że jak nowy z limitowanej edycji (pomijam błotnisty kolor, który jest no... do przeżycia ;)) jest niewiele droższy od używanego "zwykłego", to może zainwestować.
                  Miałam kupować już (napaliłam się!), żeby nim jeszcze zdążyć pojeździć, ale w takim układzie poczekam. Może trafi się co tańszego, na allegro znowu zaroi się od buggsterów (albo nie ;)).
                  Bardzo mi rozjaśniłyście w kwestii tego wózka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka