ksiezniczka_ewelajda 09.04.10, 20:20 Czy ktoś ma i moglabym prosić o fotki na żywo?? W necie wygląda jak granat/niebieski/chaber. Wiem że ktoś pisał że ma fioletowy(miał)więc jeśli jest taka możliwość proszę o fotki... Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-bast Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 20:41 ja mam:-D ale gwarantuje ci, ze na fotkach i tak nie zobaczysz tego koloru, robilam pare zdjec i w zaleznosci od swiatla inny kolor:-D serio jet fioletowy, tylko troche wpadajacy w granat, okreslilabym jako pol sliwke.Oczywiscie moge przeslac ci foto:-D ja sie pokierowalam tym, ze to taki chaber bedzie, jak przyszedl to szoku dostalam, az sprawdzalam czy nie pomylili zamowien:-D piekny kolor, ale nie zamowiony:-D Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 20:59 ok to prosze o fotki:) e.stanitzek@angra-szklo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 21:07 jutro wysle, musze zgrac na kompa, a kolega pozyczyl cyfrowke na impreze dzisiaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
arina26 Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 21:12 Te Gessleiny Swifty to w ogóle ładne kolorki mają. Miałam zielony (taki green apple), widziałam też czerwony, pomarańcz i czarny i napiszę Wam szczerze, że wszystkie są ładne. Nie jakieś żarówiaste, i podczas użytkowania wózek ładnie się z nimi prezentuje, nie płowieją. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 21:19 no ladna moja sliwka tylko, ze oczekiwalam chaberka:-D troche minelo sie z moim oczekiwaniem, ale m sie spodobal ten kolor wiec zostal:-D ja chcialam na jebieski wymienic:-D Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 21:52 Gdzie można taki nowy zamówić? mnie się niebieski właśnie podoba. Może naciągnę męża na kolejny wózior. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 09.04.10, 22:30 w sklepie? ja zamowilam na amazon:-D ale nie bierz lila, bo to sliwkowy jest, a niebieski to tylko na zdjeciu:-D Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 10.04.10, 09:17 Tak myślałam, że tylko przez internet. Fiolet u mnie odpada bo już mam fioletowego cybexa:)czerwony też odpada bo mam mutsego. Teraz może niebieski albo czarny ale boję się,że wypłowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 10.04.10, 09:28 Ja mam zielonego :) kolor bardzo intensywny, ja takie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda la-bast 10.04.10, 20:27 czekam na fotki-plissss.zalezy mi na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
arina26 Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 10.04.10, 20:33 Te Swifty naprawde nie płowieją. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 10.04.10, 21:59 ewelajda trzeba bylo tak od razu, ze to juz, an teraz, jutro i tak wszystko zamkniete.Jutro ci przesle, bo zapomnialam zupelnie o aparacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda Re: Gesslein Swift -fiolet(Lila) 12.04.10, 23:58 mam nadzieje ze nie zapomnisz la-bast:)?? czekam na fotki:) Odpowiedz Link Zgłoś