Dodaj do ulubionych

Maclaren Volo

04.09.10, 15:48
Witam. Dziewczyny chcialam sie Was poradzic w sprawie Maclarena Volo. Mysle o kupnie tego wozia ale
bylam go ogladac i przymierzac corcie i troche nie jestem pewna czy go kupic. Bardzo mi sie podoba no
i jest taki leciutki ja piorko, tylko ze jak wlozylam corcie a jest spora (2,4msc) i wazy 15 kilo to tak sie
ten material naciagnal jak by mial za chwile sie rozerwac pod ciezarem malej. Martwie sie czy ten wozek
wytrzyma do konca wozkowania i czy ten material cienki sie nie porwie no i czy dzieciakowi jest w
ogole w czyms takim wygodnie. Czytalam raczej pochlebne opinie o tym wozku i teraz nie wiem.
Bardzo prosze mamy ktore juz go troche maja o opinie jak on sie sprawuje po dluzszym uzytkowaniu i
jak dzieci sie w nich czuja. Dziekuje i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • maja3333 Re: Maclaren Volo 04.09.10, 20:32
      jesli chodzi o jakosc maclarena to nie masz sie co martwic - te wozki zniosna
      niemal wszystko ;)
      przykladowo wiozlam ostatnio 9-latke wazaca 40kg (oczywiscie dla smiechu, nie z
      potrzeby ;) w maclarenie quescie i wozek zniosl to bez problemu :P

Volo jest super-wytrzymale, ale nie jestem pewna czy wygodne dla dziecka, jesli
      ono zasnie w tym wozku na spacerze (oparcie nie rozklada sie)
      • magda77.0 Re: Maclaren Volo 04.09.10, 21:44
        Dzieki bardzo, a ze spaniem nie ma problemu bo mam jeszcze Baby Jogger City Mini a poza tym juz
        raczej mala nie bedzie spala na spacerach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka