czarna.czajka 10.01.11, 13:19 Były na allegro ale już nie ma. Świat dziecka już nie prowadzi, dystrybutor nie potrafi udzielić informacji kto sprzedaje w Warszawie.... Gdzie w takim razie kupić zoopera w stolicy, obejrzeć, wsadzić dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda19lenka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 10.01.11, 13:20 Ja swojego zoopera (hulę) kupiłam w Mińsku Mazowieckim. Oni tez sprzedają na allegro. Ale mają mały sklepik stacjonarny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.czajka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 10.01.11, 16:20 Czyli w Warszawie zero miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.czajka up 11.01.11, 12:44 __ bj32 Zaraz dojdziemy do leczenia biegunki przez zakopanie pampersa o północy przy pełni księżyca na rozstajnych drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
dorkape Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 13:05 A jakiego modelu poszukujesz? Mi podoba się zooper twist i też zastanawiałam się nad kupnem ale nie mogę nigdzie go znaleźć w moim mieście.Zastanawiam się dlaczego tych spacerówek nigdzie w sklepach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 19:30 Ja kupowalam przez internet wlasnie Twista z 2008 roku wtedy (kupowalam w 2009). Byl nowy w niezlej przecenie z bezplatna dostawa. A zamawialam z Meksyku:-). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.czajka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 19:56 Twista albo bolero;) Wózek widmo normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda19lenka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 20:49 Bolero raczej nie dostaniesz bo importer go niesprowadza. Wózki dlatego są tak ciężko dostępnie bo marka nie jest dobrze znana. Już jesienią było tu pełno wątków, że zoopery (różne modele) został wyprzedane, widać importer zamówił za mało popyt przewyższył podaż. Wszystko co było do kupienia na allegro i w sklepach internetowych zostało wykupione. Myślę, że niedługo powinny się pojawić wózki z roku 2011 ... Odpowiedz Link Zgłoś
magda19lenka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 20:51 Aha, może warto zadzwonić bezpośrednio do importera i zapytać czy sa już nowe wózeczki. www.fartlandia.pl/ To jest link do ich sklepu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda19lenka Re: Gdzie kupić ZOOPERA 11.01.11, 20:53 ale nadubluję postów, ale z tego co widzę u nich na stronie to mają jeszcze dostępnego twista 2010 i jakieś modele 2008;-) Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: Gdzie kupić ZOOPERA 24.01.11, 09:22 Też jestem ciekawa, kiedy i gdzie bedzie mozna kupić kolekcje 2011- w usa juz są- fajne kolorki, w tym sezonie poszaleli nawet i jeden wzór jest w kwiatki: ecx.images-amazon.com/images/I/81pmmVMz%2BCL._AA1500_.jpg Szkoda, ze polski dystrybutor niezbyt sie wysila, żeby jakoś promować markę, polska strona nie aktualizowana, zerowy kontakt i jak widać sklepy rezygnują ze współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiunia77 Re: Gdzie kupić ZOOPERA 24.01.11, 11:21 Ja również poszukuje Zoopera Twista,ale niestety ze strony polskiego dystrybutora zero kontaktu.Szukałam w sklepach internetowych .Na allegro były wystawione w listopadzie i cisza .Szukam koloru czerwonego.Dzwoniłam do sklepu w moim mieście na razie nie mają ..ale może sprowadzą.Zobaczymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: Gdzie kupić ZOOPERA 24.01.11, 13:36 Ja sie tak napaliłam na te nowe kolorki: www.zooper.com/Zooper/Products/TWIST/TWIST.html szczegolnie na ten ocean blue :D jestem gotowa zaczekać dłuzej, bo wozka bede potrzebowac dopiero na wyjazdy jak sie zrobi ciepło, na razie mam inny Odpowiedz Link Zgłoś
variuss jakie wymiary siedziska/oparcia/podnóżka w twist? 24.01.11, 13:54 Prośba do posiadaczek- czy mogłybyście zmierzyć i napisac, jakie wymiary ma siedzonko? Byłabym bardzo wdzięczna, bo dosłownie nic sie nie można dowiedzieć od sprzedawcy Odpowiedz Link Zgłoś
kk7367 Re: 2011 kiedy i gdzie???? 25.01.11, 10:30 Czy będą dostępne w Polsce bo jak na razie ani widu ani słychu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiunia77 Re: 2011 kiedy i gdzie???? 25.01.11, 10:51 Ja wczoraj kupiłam ostatniego 2009 twista .Jestem zadowolona wózek super szukałam go od miesiaca na necie a był u mnie w sklepie w mieście.Pani powiedziała że nie współpracują na razie z producentem ,ale że kiedyś bardzo dużo tych wózków sprzedawali że są bardzo dobre.Nabyłam w cenie 415 zł.Jest piękny;)Ale też jestem ciekawa czemu takie trudności sa w kupieniu ich jak takie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
variuss mysiunia77 !!! 25.01.11, 12:59 Proszę cię bardzo, zmierz w tym twiście siedzisko ,oparcie i podnóżek i napisz tu- bede baaardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mysiunia77 Re:variuss;) 25.01.11, 16:55 Variuss już ci odpowiadam; oparcie długość 48 cm szer 34cm siedzisko szer 34 cm długość z podnóżkiem 36 cm (mierzone prze zemnie) Powiem ci szczerze ze moja mała topi się w tym wózku a ma już 10 kg a przy tym wózek jest bardzo zgrabny.Buda super zaciągana .Jak jakieś pytania masz jeszcze to pisz odpowiem.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re:variuss;) 26.01.11, 09:18 Dziękuje! Bardzo mi pomogłas! Powierzchnia spania wychodzi 84x34 cm- to tylko 2 cm wiecej niz mam w obecnym wózku, SZKODA!!!! To za mało na długość dla mojego śpiocha, bo juz teraz ma 86 cm wzrostu a wózka potrzebuje na lato jako wygodnego łóżka na kołkach. Odpowiedz Link Zgłoś