Dodaj do ulubionych

Wozek Verdi Max

24.01.11, 14:04
Czy ktoras z was spotkala sie juz z tym wozkiem poniewaz zastanawiam sie nad jego zakupem
Obserwuj wątek
    • simimi Re: Wozek Verdi Max 24.01.11, 23:07
      Mój ex kupił ten wózek kiedy w sierpniu urodził się synek. Przywiózł mi go i zostawił, na szczęście z dokumentami. Byłam w szoku, że coś takiego w ogóle można produkować. Ciężki, kolubryna, sztywny, tandetne plastikowe koła, nie wiem czemu ale ciężko się podbijał, ale najgorsze było to, że stelaż po złożeniu był wprost ogromny. Nie mieścił się do mojego bagażnika, musiałam rozłożyć oparcie tylnej kanapy w samochodzie, aby go schować.
      Co tu dużo mówić, zapakowałam cały zestaw (gondola, spacerówka, fotelik) do samochodu (he, nie było już miejsca aby ktokolwiek jeszczy w nim usiadł) i po prostu oddałam do sklepu. Za to kupiłam quinny speedi i jestem mega zadowolona.
      Jeśli jesteś poważnie zainteresowana, po prostu sprawdź w sklepie ten wózek. Poprowadź go sobie, poproś o złożenie stelaża, zobaczysz jego wymiary i wagę, bo trudno tak doradzać, jak ktoś jest na poważnie zainteresowany.
      Ten, który kupił mój ex był dokładnie taki allegro.pl/wozek-verdi-max-3w1-parasol-kurier-gratis-i1363216839.html
      • loczeek27 Re: Wozek Verdi Max 27.02.11, 18:06
        ja też zakupiłam z mężem taki wózek z allegro tylko że z matą gratis i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni:).jest wygodny i dziecko ma duzo w nim przestrzeni a do tego jeszcze mieliśmy i torbę i folię i moskitierę:)
        i wcale nie jest aż taki ciężki:)rzecz gustu ale jak dla mnie i męża to polecam zakup:)
        Pozdrawiam:)
    • posh_emka Re: Wozek Verdi Max 25.01.11, 13:11
      Tani to on nie jest- zważywszy na to,że jednak firma mało znana. Wolałabym dołożyć i kupić coś innego- Jedo Fyna albo X-landera- przynajmniej o jakości coś wiadomo-że są dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka