Dodaj do ulubionych

Espiro Metro - prosze o opinie!

11.03.11, 10:09
j.w.
stoje przed wyborem lzejszego wozka na wiosne (jezdzimy teraz Espiro GTX i jestem b.zadowolona)
Myslalam nad jakims wymyslnym ksztaltem typu Lira itp ale mam obawy bo opinie sa bardzo rozne...
Teraz rozwazam wlasnie Espiro Metro, moze ktoras z was ma ten wozek i moze sie wypowiedziec?
Biore tez pod uwage Zoopera czy x-landera....
Obserwuj wątek
    • miska71 Re: Espiro Metro - prosze o opinie! 14.03.11, 21:45
      podbijam temat
    • gaga-sie Re: Espiro Metro - prosze o opinie! 14.03.11, 23:10
      Z wymienionych wózków wybrałabym zoopera. Mój mąż oglądał niedawno twista i miał b.dobre wrażenia:) Fajny system rozkładania oparcia, odpinany pałąk, rozsuwana budka!!!! Zgrabny wózek i całkiem obszerne siedzisko-jak na parasolkę. Kółka małe, ale dość szerokie. Większe kółka ma zooper waltz, ale cena sporo wyższa i system składania inny ( w tzw. kanapkę)
      • gaga-sie Re: Espiro Metro - prosze o opinie! 14.03.11, 23:14
        dodam jeszcze, że nie widzieliśmy waltza ( sama jestem ciekawa tego wózka), mąż porównywał tylko zoopera twista i hulę ( jego zdaniem hula jakaś licha:))
    • missmary Re: Espiro Metro - prosze o opinie! 15.03.11, 13:12
      My wczoraj zamówiliśmy zoopera twist, za 499. Ma w komplecie pałąk, folię, ochraniacz, dużą budę.
      Czekam na przesyłkę:)

Espiro nigdy nie miałam ale po opiniach..mieć bym nie chciała :P
      • anciarek2010 Re: Espiro Metro - prosze o opinie! 15.03.11, 21:01
        A ja niedawno nabyłam i jestem bardzo zadowolona, x-landera oglądałam ale ma jakoś strasznie wysoko pałąk i mi nie odpowiadał, toteż sprzedawca mi polecił właśnie metro, jest leciutki, fajnie się składa i podoba mi się.
        • miska71 Zooper 16.03.11, 14:20
          Mnie sie Twist bardzo podoba ale nie mozna ich nigdzie na zywo obejrzec a jakos nie pasuje mi takie kupowanie w ciemno...
          Jeszcze lepszy bylby Hula bo ma duze kola.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka