Dodaj do ulubionych

za ile mogę sprzedać bugaboo bee?

29.10.11, 21:47
poradzcie, ile wart jest bogaboo bee. Wózek po dwojce dzieci. Stan techniczny bardzo dobry, kolor czarny - materiał siedziska jest nowy ( wymieniałam - ,po reklamacji , bo stary miał jakąś wadę chyba gdyż mi sie prół), buda jest czarna - trochę spłowiała od słońca, ale nie jakoś dramatycznie. Nie jest nic podarte, amortyzajca super! Wozek ma normalne slady uzytkowania. Do niego mam spiwór polarowy na zime - oryginalny oczywiście ( nowy kosztuje ponad 400 zł). Myslę ze wózek moze posłużyc jeszcze kilku dzieciom. Nie wiem czy go sprzedać czy nie . strasznie mi go zal. ale czy bedzie mi potrzebny jeszcze?????????? a znajomi chcą go kupić. ile mozna za niego wziąć?
ach..., chyba go nie sprzedam.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 30.10.11, 21:02
      W zasadzie, to nie mam pojęcia, ja nowy model bee+ sprzedałam za 1650 zł, używany 3 - 4 miesiące, co za tym idzie na gwarancji, stan wózka idealny był
      • magdaomar Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 30.10.11, 22:11
        ja za 1800zł kupiłam bee plus używany 3 miesiące mam rachunek.gwarancje
        do tego była deskorolka, uchwyt na kubek, baby nest-śpiworek, folią przeciwdeszczowa.
        • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 31.10.11, 12:45
          To bardzo tanio kupiłaś :D
          • magdaomar Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 31.10.11, 16:35
            w sumie ja za używaną rzecz powinnam zapłacić max 50% ceny nowej a faktura była na 3200zł więc powinna max 1600zł ale pilnie był mi potrzebny:)
            • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 31.10.11, 18:04
              hahahahahaha, no najlepiej za darmo :D
              Swojego nie sprzedałabym za 1000 zł, bo tyle w twoim rozumieniu powinnam chcieć :D
              • magdaomar Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 31.10.11, 21:29
                byś musiała mi dopłacić aby go wzieła buhahahaha
                • saras-wati Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 01.11.11, 21:12
                  no, ja myślę, że rzecz używana 3-4 miesiące powinna być sprzedawana powiedzmy 30-40% taniej, ale dłużej niż rok to co najmniej 50%;) inaczej wolę kupić nowe:) no, ale to moje podejście;)
                  • pomilak1 Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 01.11.11, 21:46
                    nie no bez przesady, wózek używany 3-6 miesięcy za 50%????uważam że super okazję trafiłaś:) jak będziesz sprzedawać swoje bee+ to koniecznie daj mi znać bo wtedy go odkupię za 900zł :)) no bo jak piszesz 50% to wnioskuję że za tyle go mi sprzedasz :)(piszę na poważnie)
                    • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 01.11.11, 21:57
                      Oj nie sądzę by za tyle chciała sprzedać :P
                • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 01.11.11, 21:56
                  niedoczekanie twoje :D
                  no ale prawda jest taka, że sprzedać i kupić chce każdy jak najlepiej :D
                  Drogo sprzedać, ale tanio kupić :D
                  • saras-wati Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 02.11.11, 06:23
                    sylki napisała:

> niedoczekanie twoje :D
                    > no ale prawda jest taka, że sprzedać i kupić chce każdy jak najlepiej :D
                    > Drogo sprzedać, ale tanio kupić :D

a mi niestety zawsze odwrotnie wychodzi...:(
                    • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 02.11.11, 09:02
                      Saras pocieszę cię, nie tylko tobie :/
                      • pomilak1 Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 02.11.11, 21:00
                        Sylki dlatego napisałam że piszę poważnie, bo jeżeli ktoś uważa że używane wózki za taką cenę się kupuje no to ktoś chyba je za tą cenę ma zamiar sprzedać:P chętnie bym skorzystała z oferty osoby wyrażającej takie przekonanie dot. wózków używanych:)
                        ja też nigdy interesu życia nie zrobiłam na moich wózkach :( ale co tam, zbieram, zbieram, zbieram...na co?? :P:P:P
                        • sylki Re: za ile mogę sprzedać bugaboo bee? 03.11.11, 10:00
                          :D
                          Niestety to nigdy nie działa w obie strony, chociaż są ludzie którym nie zależy i po prostu chcą się z domu pozbyć niepotrzebnej rzeczy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka