Dodaj do ulubionych

Gwarancja jedo

16.04.12, 13:27
Hej. Próbuje upowlować jedo fyn na gwarancji ale mam pytanie do użytkowniczek. Jeśli kupie sobie np. wózeczek z Krakowa tam kupiony w sklepie a sama mieszkam np. nad morzem, to jak to wygląda jeśli chciałabym go zareklamować, bo coś się zepsuło tzn. muszę wózek odesłać do sklepu na swój koszt...czy do producenta też na swój koszt?? Pytam bo zastanawiam się nad sensem kupna wózka na gwaracji ale z odległego miasta, a kupnem nowego wózka. Z drugiej strony nie chce inwestować dużej kasy, bo piszecie że spacerówka z jedo jest beznadziejna.
Proszę o rady
Obserwuj wątek
    • berciunia1 Re: Gwarancja jedo 16.04.12, 16:34
      Jedo wysyła po wózek swojego kuriera- więc problemu nie będzie
      • koala0405 Re: Gwarancja jedo 16.04.12, 18:58
        Potwierdzam. Serwis jest super. Nawet po gwarancji wysyła kuriera ale za to się płaci niewielkie zresztą pieniądze.
        • grajda78 Re: Gwarancja jedo 17.04.12, 12:36
          potwierdzam gwarancja jedo obejmuje nawet zardzewiałe felgi, właśnie wymienili mi je na nowe:)
    • toslawa Re: Gwarancja jedo 17.04.12, 14:01
      Czyli jak kupie wózek z końca Polski mam sie nie pezjmować i dzwonic bezpośrednio do Jedo jakby co tak??
      Czy ta spacerówka jest naprawde tala beznadziejna, tzn. mysle ze moze zima jak mały bedie w spiworze to nie bedzie sie tak zsuwał ?? a na nastepna wiosne mam inglesine po starszaku
      Dzieki dziewczyn:)
      • grajda78 Re: Gwarancja jedo 20.04.12, 08:18
        my przejeżdziłyśmy zimę w tej spacerówce i w śpiworku i naprawdę nie mogę narzekać:) miłego dnia
        • ola.otiska Re: Gwarancja jedo 20.04.12, 10:01
          Ja przeczytałam gdzieś: aby dziecko nie zjeżdzało w spacerówce, trzeba w miejsce gdzie dziecko powinno miec pupę, włożyć pod materiał - tapicerkę zrolowana pieluchę czy też jakiś kawałek materiału. To niby pomaga i juz nie zjeżdza. O ile to w ogole wygodne dla dziecka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka