zmorapotwora
23.03.13, 13:39
Dziewczyny poradzcie, pod koniec wrzesnia urodze drugiego brzdaca i powoli mysle nad wozkiem.
Mam doswiadczenie sprzed 4 lat jesli chodzi o wozek dwufunkcyjny z jedo fyn. B pasowala mi gondola i stelaz, spacerowke uwazam jednak za totalna porazke wiec na pewno juz sie drugi raz na jedo nie skusze. Potrzeba mi wozka 4 kolowego, przednie skretne, pompowane najlepiej wszystkie. Chodniki w okolicy poobijane a krawezniki potrafia byc wysokie wiec zeby sie lekko podbijal. Mieszkam na 1 p bez widny wiec za ciezki byc nie moze, z jedo robilam tak ze wypinalam gondole i jaw nosilam z dzieckiem na gore, stelaz potem donosilam. Taka opcja nie jest zla ewentualnie, ale w takim razie latwo musi sie ta gondola ze stelaza wypinac. Spacerowka z siedziskiem rozkladanym na plasko, nie mam przekonania do wygodymi kubełkowych.
Przyznam ze podoba mi sie bebecar stylo city , no ale nie znam go, nie sprawdzalam. No i niestety stylo ma kola piankowe a ja sie obawiam ich wytrzymalosci. Jest jeszcze Bebecar Ip op w sumie ma tylne pompowane.
Zamierzam kupowac uzywany wiec mam nadzieje ze 3 tys wydac nie musze, bo z calym szacunkiem, ale jak dla mnie to szalenstwo wydac tyle na wozek.