02.04.13, 21:11
Potrzebuje dobrej lekkiej spacerówki. Mam trzy na oku. 2 spacerówki i jedną parasolkę jednak boję się, że te spacerówki nie sprawdzą się dla 2-3 latka. Mój syn ma na razie roczek, ale muszę patrzeć na lata bo jest bardzo dużym dzieckiem. Czy któraś was może mi doradzić lub miała któryś z tych wózków i może pomóc? Coneco saturn, YETTI MIKRUS lub BEBETTO MAGELAN BOMBIK??? Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • annulka79 Re: Który?? 03.04.13, 19:33
      Mikrus jest strasznie ciężki a Ty piszesz że szukasz lekkiej spacerówki. 15-16 kg toż to mega kloc ;)
      BEBETTO MAGELAN też nie jest lekki jak na spacerówkę (ponad 10kg) ale już prędzej.
      Coneco saturn, nie. Ważąca 10kg parasolka to nie jest dobry pomysł. Prowadzenie tego to droga przez mękę (miałam okazję i nie polecam) rozpada się to w oczach ;)

Szczerze to żaden z tych, wszystkie mają dość niskie oparcie (najniższe chyba coneco). 43-45 cm to niewiele jeśli chcesz wózkiem jeździć również z 2-3 latkiem.
      Jeśli już to przyjrzałabym się Magellanowi, ale najlepiej poszukała innych typów. Koniecznie też sprecyzuj co dla Ciebie oznacza wózek "lekki" i jaki masz teraz (to dla porównania i odniesienia).

Zobacz Britax B-AGILE, Peg Perego Si (droższy od proponowanej trójki ale może używany?) podobnie Jane Nomad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka