Dodaj do ulubionych

wózek jedo fyn

IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.15, 07:51
Witam wszystkich :)
Przymierzam się do zakupu używanego wózka jedo fyn, jednak chciałabym zakupić cały komplet (gondola + spacerówka). W mojej okolicy jest kilka ofert, ale boję się trochę, że jakiejś części będzie brakować. Stąd moje pytanie: czy w tych wózkach są osobne budki i osłonki na nóżki do gondoli i spacerówki? Czy po prostu przepina się te części na spacerówkę? Na stronie internetowej producenta jest informacja o 2 budkach i 2 osłonkach, jednak chyba wcześniejsze wersje miały tylko po 1 szt. Czytałam też o jakimś dodatkowym materiale, który dopina się do budki...
Bardzo proszę użytkowników tego wózka o informację, co powinno być w kupionym przeze mnie zestawie.
Obserwuj wątek
    • mama.ryjka Re: wózek jedo fyn 16.07.15, 22:56
      witaj, miałam jedo fyna z końcówki 2012 r i miałam tylko 1 budę do wszystkiego, był też dopinany materiał który nieco wydłużał bude- używany przy spacerówce, miałam osobne okrycie do gondoli i osobne do spacerówki, w zestawie była też torba,
      nowsze modele mają już 2 osobne budki
      pozdr
      • Gość: Siska Re: wózek jedo fyn IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.15, 05:01
        Bardzo dziękuję :)
        • ela.dzi Re: wózek jedo fyn 19.07.15, 21:15
          Nie chcę wprowadzić w błąd, ale to chyba zależy od wersji. Wydaje mi się, że Classic ma 1 budkę, a Memo 2 budki (tą wersję mam), nie wiem jak Freeline.
          • Gość: Siska Re: wózek jedo fyn IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.15, 21:39
            Byłam w sklepie i dopytałam sprzedawcę o szczegóły. Są 2 rodzaje gondoli: pierwszy - z szelkami do przenoszenia po bokach i regulowanym dnem od środka oraz drugi - z rączką w budce i pokrętłem do regulowania dna w gondoli z zewnątrz. Ten model z szelkami ma 1 budkę do gondoli i spacerówki, a model z rączką ma osobną budę do spacerówki :)
            • ela.dzi Re: wózek jedo fyn 23.07.15, 12:22
              Czyli tak jak mówiłam. Mogę tylko powiedzieć, że ta osobna budka do spacerówki w Memo wygląda wg mnie głupio - kawałek latającej szmatki na druciku. Ale jest spora i dobrze chroni przed słońcem.
              • Gość: Siska Re: wózek jedo fyn IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.15, 12:48
                Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Wczoraj właśnie nadarzyła się okazja i kupiliśmy wózek. Wersję z rączkami po bokach. W zestawie był właśnie dopinany kawałek materiału do budki. Na razie jesteśmy bardzo zadowoleni, a jak się wózek sprawuje w terenie, to będziemy wiedzieli dopiero po urodzeniu się dzidzi :)
    • Gość: mamusiaadusia Re: wózek jedo fyn IP: *.euro-net.pl 03.08.15, 22:13
      Witam,jestem posiadaczką Jedo Fyn i jestem bardzo zadowolona :) Syn trochę na początku zjeżdzał mi w spacerówce ale teraz na 11 miesięcy i już jest ok. Wózek czołg,jedzie bez problemu po każdym terenie i lekko się go prowadzi. Mam nadzieję,że będziesz zadowolona.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka