Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon - używka czy nowy?

01.11.17, 19:00
Mam prośbę o poradę do znawców. Nastawiłam się na BC. Nówka z polskiej dystrybucji jest dość droga i chciałam zapytać czy rzeczywiście warto? Ile kasy zdołam odzyskać po powiedzmy, roku jej użytkowania, więc przypuszczam, że wózek będzie w dobrym stanie? Zakładam, że na pierwsze pół roku będę używać klasycznego wózka gondolowego, może nawet nieco dłużej, bo wtedy wypadnie zima, a jak młode skończy około półtora roku-dwa lata to przesiądzie się do Maclarena. Widziałam też na Allegro nowe wózki za 3 800 z UK. Jak jest wówczas z gwarancją?
Widziałam też na Allegro oferty używek za ok 2 500, ale z używkami jest częste ten problem, że niewiadomo, który to właściciel (zgubili? fakturę itp.). Z wiarygodnymi papierami i dobrym wyposażeniem to już wydatek 3500-3800, więc może lepiej dołożyć parę groszy i mieć nówkę? Mam dylemat...
Obserwuj wątek
    • mkk2 Re: Bugaboo Cameleon - używka czy nowy? 28.12.17, 17:55
      Ja nie kupowałam wózka w PL ale kupiłam używany. Bez oglądania bym sie nie zdecydowała bo wózki maja swoje słabe strony "moga sie popsuć przy dłuższym uzytkowaniu" np wyłamujące sie bolce w rączce co uniemożliwia przekładanie jej potem i wymaga naprawy. Ja bym kupiła nowy gdybym planowała wozić jeszcze inne dzieci. Jak używany to koniecznie obejrzyj przed zakupem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka